Про затвердження Порядку державної реєстрації та обліку відкритих науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій (11.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку державної реєстрації та обліку відкритих науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій (11.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 17
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 34.5
Скачувань: 744
При заповненні картки слід суворо дотримуватися формату відповідного поля. Вертикальну риску, яка поділяє картку навпіл, при заповненні перетинати не дозволяється.

Усі поля РК заповнюються українською мовою.

У РК фіксуються такі дані:

У полі 5013 "Реєстраційна картка 01" - символ картки (не заповнюється).

У полі 5256 "Особливі позначки" - проставляється цифровий код, який відповідає режиму доступу до інформації з НДР (ДКР), що міститься в РК, зі словесним розшифруванням:

5 - "Відкрита";

4 - "Конфіденційна";

1 - "Для службового користування".

У полі 5418 "N, дата супровідного листа" - проставляються (через крапку з комою) вихідний номер супровідного листа виконавця НДР (ДКР) і дата відправки РК до УкрІНТЕІ. Дата проставляється відповідно до вимог Примірної інструкції з діловодства в міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.97 N 1153 ( 1153-97-п ).

У полі 5517 "Державний реєстраційний номер, який анулюється"

- наводиться державний реєстраційний номер роботи, назва якої змінюється (у цьому випадку роботі надається новий номер з одночасним анулюванням попереднього номера).

Відомості про виконавця НДР (ДКР):

У полі 2457 "Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ" - виконавець НДР (ДКР) проставляє ідентифікаційний код за Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України.

Фізична особа - виконавець НДР (ДКР) вказує ідентифікаційний код за Державним реєстром фізичних осіб.

У полі 2151 "Назва (1 - українською мовою, 2 - російською мовою, 3 - англійською мовою)" - вказується назва організації - виконавця НДР (ДКР).

У полі 2358 "Скорочена назва " - вказується скорочена назва організації -виконавця НДР (ДКР).

У полі 2655 "Адреса" - вказується адреса (поштовий індекс, область, район, місто, вулиця, будинок, помешкання) виконавця НДР (ДКР).

У полі 2934 "Телефон" - вказується номер телефону виконавця НДР (ДКР).

У полі 2394 "E-mail" - вказується адреса електронної пошти виконавця НДР.

У полі 1332 "Скорочена офіційна назва міністерства (іншого центрального органу виконавчої влади), якому підпорядковується організація - виконавець НДР (ДКР)" - вказується назва органу виконавчої влади, якому підпорядковується організація - виконавець НДР (ДКР). Підприємства з недержавною формою власності вказують назву місцевого органу виконавчої влади, в якому вони зареєстровані.

Відомості про замовника НДР (ДКР):

У полі 2458 "Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ" - виконавець НДР (ДКР) проставляє код організації, що є замовником НДР (ДКР), за Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України.

Якщо замовником НДР (ДКР) є фізична особа, вказується її ідентифікаційний код за Державним реєстром фізичних осіб.

У полі 2152 "Назва" - вказується назва організації - замовника НДР (ДКР).

У полі 2656 "Адреса" - вказується адреса (поштовий індекс, область, район, місто, вулиця, будинок, помешкання) організації - замовника НДР (ДКР).

Кошти для виконання робіт (тис. грн.):

У полі 7713 "Держбюджет" - бюджетні асигнування.

У полі 7722 "Кошти замовника" - кошти замовника НДР (ДКР).

У полі 7704 "Власні кошти" - власні кошти виконавця НДР (ДКР).

Якщо виконавець НДР (ДКР) є головним у комплексній роботі, вказується ціна за угодою або кошторисна вартість тієї частини роботи, яка виконується його власними силами.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes