Про затвердження Порядку державної реєстрації та обліку відкритих науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій (11.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку державної реєстрації та обліку відкритих науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій (11.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 17
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 34.5
Скачувань: 740
- супровідний лист, у якому вказуються вихідний номер і дата листа, назва роботи, перелік супровідних документів до роботи, що подаються до УкрІНТЕІ;

- заповнений бланк РК на паперовому носії у двох примірниках;

- заповнений бланк РК на електронному носії.

2.2. Якщо НДР (ДКР) виконується кількома виконавцями НДР (ДКР), то кожен з них (головний виконавець і співвиконавці) подає до УкрІНТЕІ заповнений бланк РК на ту частину роботи, яка буде виконана ним самостійно.

2.3. Заповнені бланки РК, які не відповідають вимогам цього Порядку, повертаються виконавцю НДР (ДКР) для виправлення (із зазначенням причин повернення). Виконавець НДР (ДКР) зобов'язаний у 10-денний строк з дня одержання бланка РК виправити його та повернути до УкрІНТЕІ.

2.4. УкрІНТЕІ після отримання заповненого бланка РК присвоює роботі державний реєстраційний номер і в 10-денний строк надсилає виконавцю НДР (ДКР) копію бланка РК. Реєстраційні карти на електронному носії виконавцю НДР (ДКР) не повертаються.

2.5. У разі зміни терміну завершення або потреби припинення роботи, зміни її ціни (кошторисної вартості), грифа секретності виконавець НДР (ДКР) зобов'язаний у 20-денний строк надіслати до УкрІНТЕІ повідомлення, оформлене згідно з додатком 4. У разі необхідності внесення змін в декілька РК, лист змін подається окремо на кожну роботу.

У разі зміни назви або адреси виконавця (замовника), назви або кількості етапів роботи виконавець НДР (ДКР) надсилає новий, відповідним чином оформлений бланк РК на паперовому та магнітному носіях із зазначенням раніше наданого номера державної реєстрації.

У разі зміни назви роботи виконавець НДР (ДКР) надсилає новий, відповідним чином оформлений бланк РК на паперовому та магнітному носіях. УкрІНТЕІ присвоює НДР (ДКР) новий державний реєстраційний номер з одночасним анулюванням попереднього номера.

2.6. Якщо в процесі виконання зареєстрованої роботи виникла потреба в її засекреченні, виконавець НДР (ДКР) зобов'язаний надіслати до УкрІНТЕІ повідомлення у встановленому порядку.

3. ПОРЯДОК ПОДАННЯ ОБЛІКОВИХ ТА ЗВІТНИХ ДОКУМЕНТІВ З

НАУКОВО-ДОСЛІДНИХ ТА ДОСЛІДНО-КОНСТРУКТОРСЬКИХ РОБІТ

3.1. Виконавець зареєстрованої НДР (ДКР) у 30-денний строк з моменту закінчення роботи (або ж окремого її етапу) подає до УкрІНТЕІ:

- супровідний лист, у якому вказуються вихідний номер і дата листа, назва роботи, її державний реєстраційний номер, перелік супровідних документів до роботи, що подаються до УкрІНТЕІ;

- заповнений бланк ОК на паперовому носії у двох примірниках;

- заповнений бланк ОК на електронному носії;

- заключний звіт про НДР або пояснювальну записку до ДКР на електронному носії

Звіт про НДР та пояснювальна записка до ДКР оформлюються відповідно до вимог чинних в Україні нормативних документів зі стандартизації.

3.2. Подання заключного звіту про НДР або пояснювальної записки до ДКР є обов'язковим у випадку виконання робіт за рахунок коштів Державного бюджету.

Подання заявки на винахід, факт публікації статті та депонування рукопису, захист дисертації, передача звіту про НДР (пояснювальної записки до ДКР) у вищу організацію не звільняють виконавця роботи, що виконувалась за рахунок коштів державного бюджету, від подання звітних документів до УкрІНТЕІ.

У всіх інших випадках заключний звіт про НДР та пояснювальна записка до ДКР подаються до УкрІНТЕІ за бажанням виконавця НДР (ДКР).

Якщо результати роботи опубліковані або її наслідком є тиражований нормативно-технічний чи інструктивно-методичний документ (його проект), в ОК слід подавати бібліографічний опис публікації (документа).

3.3. Якщо НДР (ДКР) виконується кількома виконавцями НДР (ДКР), то кожен з них (головний виконавець і співвиконавці) подає до УкрІНТЕІ заповнений бланк ОК на ту частину роботи, що виконана ним самостійно, відповідно до вимог, викладених у пп. 3.1, 3.2 цього Порядку.

3.4. Заповнені бланки ОК, які не відповідають вимогам цього Порядку, повертаються виконавцю НДР (ДКР) для виправлення (із зазначенням причин повернення). Виконавець зобов'язаний у 10-денний строк з дня одержання бланка ОК виправити його та повернути до УкрІНТЕІ.

3.5. УкрІНТЕІ після отримання заповненого бланка ОК надає роботі державний обліковий номер і в 10-денний строк надсилає виконавцю НДР (ДКР) копію бланка ОК.

ОК на електронному носії, звіти про НДР і пояснювальні записки до ДКР виконавцю та власнику результатів НДР (ДКР) не повертаються.

4. ПОРЯДОК ПОДАННЯ ОБЛІКОВИХ ТА ЗВІТНИХ

ДОКУМЕНТІВ ІЗ ДИСЕРТАЦІЙ

4.1. Спеціалізована вчена рада, на якій відбувся захист кандидатської або докторської дисертації, відповідно до вимог, визначених Порядком присудження наукових ступенів і присвоєння вчених звань, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 28.06.97 N 644 ( 644-97-п ) "Про затвердження Порядку присудження наукових ступенів і присвоєння вчених звань", у 30-денний строк з дня захисту подає до УкрІНТЕІ:

- супровідний лист, у якому наводяться вихідний номер і дата листа, назва дисертації, перелік супровідних до дисертації документів, що подаються до УкрІНТЕІ;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes