Про затвердження Порядку державної реєстрації та обліку відкритих науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій (11.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку державної реєстрації та обліку відкритих науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій (11.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 17
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 34.5
Скачувань: 744
У полі 2360 "Скорочена назва" - вказується скорочена назва організації - власника результатів НДР (ДКР).

У полі 2657 "Адреса" - указується адреса (поштовий індекс, область, район, місто, вулиця, будинок, помешкання) власника результатів НДР (ДКР).

У полі 2935 "Телефон" - указується номер телефону власника результатів НДР (ДКР).

У полі 2395 "E-mail" - вказується адреса електронної пошти виконавця НДР (ДКР).

У полі 1333 "Скорочена офіційна назва міністерства (іншого центрального органу виконавчої влади), якому підпорядковується організація - власник результатів НДР (ДКР)" - указується назва органу виконавчої влади, якому підпорядковується організація - власник результатів НДР (ДКР). Підприємства з недержавною формою власності зазначають назву місцевого органу виконавчої влади, в якому вони зареєстровані.

У полі 5518 "N юридичного документа, дата видачі" - вказуються (для фізичних осіб) номер та дата видачі юридичного документа, який засвідчує право власності на результати НДР (ДКР).

У полі 5437 "Державний обліковий номер" - номер проставляється УкрІНТЕІ.

У полі 7200 "ДНТП (цифрою)" - вказуються дані про державну науково-технічну програму для робіт, що провадяться за державними (в тому числі комплексними) програмами. Проставляється код програми:

1 - "Національна";

2 - "Державна";

3 - "Міждержавна";

4 - "Регіональна";

5 - "Міжрегіональна";

6 - "Галузева (багатогалузева)".

Якщо програма комплексна, то проставляється (через крапку з комою) потрібна кількість кодів.

У полі 7020 "Шифр ДНТП" - зазначається шифр державної науково-технічної програми, якщо за такою програмою виконується робота.

Указується (без конкретизації завдань та етапів) тільки шифр програми, в рамках якої провадиться НДР (ДКР).

У полі 7199 "Науковий напрям" вказується номер пріоритетного напряму у переліку, відповідно до Закону України "Про пріоритетні напрями розвитку науки і техніки" ( 2623-14 ).

У полі 7022 "Номер ДЦП" - зазначається реєстраційний номер державної цільової програми згідно з переліком, затвердженим Мінекономіки України.

У полі 7021 "Шифр роботи" - вказується шифр, наданий роботі організацією - виконавцем НДР (ДКР) або міністерством (іншим центральним органом виконавчої влади), якому ця організація підпорядковується.

У полі 9036 "Порядковий N; початок та закінчення етапу; вид етапу; назва етапу НДР (ДКР)" - зазначаються порядковий номер етапу роботи; початок (місяць та дві останні цифри року початку етапу); закінчення етапу (місяць та дві останні цифри року закінчення етапу);проставляється позначка виду етапу (П - проміжний етап, З - заключний етап). При заповненні ОК наводиться назва етапу, який організація - виконавець НДР (ДКР) виконує безпосередньо.

У полі 5526 "N держобліку виконаних етапів роботи" - проставляються (через крапку з комою) державні облікові номери тих ОК, які подавалися за результатами попередніх етапів НДР (ДКР).

У полі 9027 "Назва роботи (1 - українською мовою, 2 - російською мовою, 3 - англійською мовою)" - вказується назва роботи. Назва роботи, зазначена в ОК, повинна відповідати назві роботи, яка вказана в полі 9027 РК.

У полі 9117 "Реферат (1 - українською мовою, 2 - російською мовою, 3 - англійською мовою)" - у стислій формі, не повторюючи назви НДР (ДКР), викладається основний зміст результатів роботи: об'єкт дослідження (проектування), мета дослідження, методи дослідження та апаратура, теоретичні і практичні результати, новизна, ефективність нововпроваджуваного, сфера (галузь) використання. Якщо при заповненні поля 9117 текст реферату не вміщується, то для його подальшого запису використовується вкладний аркуш формату А4, поділений вертикальною рискою навпіл, при цьому в кінці основної сторінки в полі 9117 "Реферат" робиться позначка "(див. продовження)", а на вкладному аркуші в лівій колонці робиться позначка "Продовження", вказуються назва роботи, цифровий код та назва поля (9117 "Реферат") і продовжується текст реферату.

У полі 5635 "Переваги роботи над наявними аналогами" - в стислій формі описуються переваги результатів, досягнутих унаслідок виконання НДР (ДКР), у порівнянні з існуючими аналогами або вказується відсутність аналога.

У полі 5481 "Бібліографічний опис (статей, монографій, нормативно-технічної документації тощо)" - якщо результати роботи опубліковані, депоновані, захищені патентом або її результатом є тиражований нормативно-технічний чи інструктивно-методичний документ (його проект), то в полі подається бібліографічний опис (через крапку з комою) відповідних документів (публікацій). Бібліографічний опис названих джерел інформації повинен відповідати вимогам чинних в Україні нормативних документів зі стандартизації.

У разі потреби розміщення у цьому полі значного обсягу інформації використовують вкладний аркуш до ОК. Вимоги до упорядкування вкладного аркуша наведені вище (в описі змісту поля 9117 "Реферат").

У полі 5490 "Патенти (цифрами)" - вказується загальна кількість патентів, отриманих у процесі виконання НДР (ДКР).

У полі 5562 "Звіт про патентні дослідження" - якщо в складі звіту про НДР є звіт про патентні дослідження, то проставляється код 1, якщо немає - код 0.

У полі 7344 "Упровадження результатів роботи" - проставляється відповідний код:

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes