Про затвердження Порядку державної реєстрації та обліку відкритих науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій (11.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку державної реєстрації та обліку відкритих науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій (11.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 17
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 34.5
Скачувань: 744
63 - "За договірною ціною";

37 - "Передача зарубіжним країнам забороняється".

У полі 6012 "Ціна звітної документації" - проставляється визначена організацією - власником результатів НДР (ДКР) відпускна ціна звітного документа в доларах США.

У полі 7326 "Продукція, що пропонується до реалізації" - проставляються один або декілька кодів (через крапку з комою) згідно з наявністю в організації - власника результатів НДР (ДКР) товарної продукції внаслідок виконання зареєстрованої і закінченої роботи:

09 - "Комплект конструкторської та технологічної документації, яка готова до тиражування і використання для постановки продукції на виробництво";

45 - "Дослідні зразки продукції (виробів, матеріалів, препаратів тощо), що готові до застосування";

72 - "Серійна продукція, яка готова до відвантаження споживачу".

У полі 5634 "Індекс УДК" - індекс проставляється за таблицями "Універсальної десяткової класифікації".

У полі 5616 "Коди тематичних рубрик" - коди проставляються УкрІНТЕІ.

У полі 6111 "Керівник організації - виконавця НДР (ДКР)" - зазначаються прізвище, ім'я, по батькові керівника організації - виконавця НДР (ДКР).

У полі 6210 "Науковий ступінь, вчене звання керівника організації - виконавця НДР (ДКР)"- зазначаються науковий ступінь, вчене звання керівника організації-виконавця НДР (ДКР).

Підпис керівника організації засвідчується печаткою.

У полі 6120 "Керівник роботи"(1 - українською мовою, 2 - російською мовою, 3 - англійською мовою)" - зазначаються прізвище, ім'я, по батькові керівника НДР (ДКР) . У полі 6228 "Науковий ступінь, вчене звання керівника роботи" - зазначаються науковий ступінь, вчене звання керівника НДР (ДКР) організації - виконавця НДР.

Якщо виконавцем НДР (ДКР) є фізична особа, то в полях 6120 і 6228 зазначаються: прізвище, ім'я, по батькові, науковий ступінь, звання. Підпис завіряється нотаріально або організацією, в якій працює фізична особа.

У полі 6140 "Керівник відділу держреєстрації УкрІНТЕІ" - зазначаються прізвище, ім'я, по батькові керівника відділу держреєстрації УкрІНТЕІ.

Підпис засвідчується печаткою.

Додаток 3

до пункту 1.5.1 Порядку

державної реєстрації та

обліку відкритих

науково-дослідних,

дослідно-конструкторських

робіт і дисертацій

ОБЛІКОВА КАРТКА ДИСЕРТАЦІЇ (ОКД)

|5438. Державний обліковий 5013. Дисертація ________________ |номер 5256. Особливі позначки _________ |----------------------- 5418. N, дата супровідного листа |-----------------------

|6147. Прізвище, ім'я, по

|батькові здобувача

|(1- українською мовою,

|2 - російською мовою,

|3 - англійською мовою)

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes