Про затвердження Порядку використання коштів Державного бюджету України, що спрямовуються на фінансову підтримку підприємств агропромислового комплексу через механізм здешевлення кредитів банків, Детальна інформація

Про затвердження Порядку використання коштів Державного бюджету України, що спрямовуються на фінансову підтримку підприємств агропромислового комплексу через механізм здешевлення кредитів банків
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 13.4
Скачувань: 699
0085 Про затвердження Порядку використання коштів Державного бюджету України, що спрямовуються на фінансову підтримку підприємств агропромислового комплексу через механізм здешевлення кредитів комерційних банків (01.02.2002)

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

Н А К А З

N 25/58 від 28.01.2002 Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

1 лютого 2002 р.

за N 85/6373

Про затвердження Порядку використання коштів

Державного бюджету України, що спрямовуються

на фінансову підтримку підприємств

агропромислового комплексу через механізм

здешевлення кредитів комерційних банків

З метою залучення в аграрний сектор у 2002 році кредитних ресурсів комерційних банків та створення реальних умов закріплення досягнутих позитивних результатів здійснюваних економічної та земельної реформ у сільському господарстві, збільшення обсягів виробництва основних видів сільськогосподарської продукції і відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України на 2002 рік" ( 2905-14 ) Н А К А З У Є М О:

1. Затвердити Порядок використання коштів Державного бюджету України, що спрямовуються на фінансову підтримку підприємств агропромислового комплексу через механізм здешевлення кредитів комерційних банків, що додається.

2. Департаменту фінансово-кредитної та податкової політики (Зуб Г.І.), Юридичному управлінню (Бочковська С.М.) Міністерства аграрної політики України, Департаменту фінансів виробничої сфери (Нагорний С.І.) Міністерства фінансів України у встановленому порядку:

2.1. Подати Порядок на державну реєстрацію в Міністерство юстиції України.

2.2. Довести Порядок до відома структурних підрозділів Міністерства аграрної політики України, Міністерства фінансів України, Міністерства агропромислового комплексу Автономної Республіки Крим, головних управлінь сільського господарства і продовольства обласних державних адміністрацій, управлінню сільського господарства і продовольства Севастопольської міської державної адміністрації.

3. Департаменту фінансово-кредитної та податкової політики Міністерства аграрної політики України - подавати Міністерству фінансів України до 20-го числа щомісячний звіт про надання часткової компенсації ставки за кредитами комерційних банків за формою, що додається.

4. Контроль за виконанням наказу покласти на Першого заступника Державного секретаря Міністерства аграрної політики України Лузана Ю.Я. та заступника Державного секретаря Міністерства фінансів України Бауліна С.О.

Міністр аграрної

політики України І.Кириленко

Міністр фінансів України І.Юшко

Затверджено

Наказ Міністерства

аграрної політики

України та Міністерства

фінансів України

28 січня 2002 р. N 25/58

Зареєстровано в Міністерстві

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes