Про Порядок відшкодування підприємствам, установам та організаціям витрат, пов'язаних з відповідальним зберіганням матеріальних цінностей державного резерву (12.04.2002), Детальна інформація

Про Порядок відшкодування підприємствам, установам та організаціям витрат, пов'язаних з відповідальним зберіганням матеріальних цінностей державного резерву (12.04.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 9
Скачувань: 611
0532 Про Порядок відшкодування підприємствам, установам та організаціям витрат, пов'язаних з відповідальним зберіганням матеріальних цінностей державного резерву (12.04.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 12 квітня 2002 р. N 532

Київ

Про Порядок відшкодування підприємствам,

установам та організаціям витрат, пов'язаних

з відповідальним зберіганням матеріальних

цінностей державного резерву

З метою удосконалення механізму відшкодування витрат, пов'язаних з відповідальним зберіганням матеріальних цінностей державного резерву, та відповідно до пункту 5 статті 11 Закону України "Про державний матеріальний резерв" ( 51/97-ВР ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок відшкодування підприємствам, установам та організаціям витрат, пов'язаних з відповідальним зберіганням матеріальних цінностей державного резерву.

2. Державному комітетові з державного матеріального резерву спрямовувати на відшкодування витрат відповідальних зберігачів матеріальних цінностей державного резерву кошти, одержувані як плату (відсотки) за запозичення товарно-матеріальних цінностей.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 18

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 12 квітня 2002 р. N 532

ПОРЯДОК

відшкодування підприємствам, установам та

організаціям витрат, пов'язаних з відповідальним

зберіганням матеріальних цінностей

державного резерву

1. Цей Порядок запроваджує механізм відшкодування підприємствам, установам та організаціям (далі - відповідальні зберігачі) витрат, пов'язаних з відповідальним зберіганням матеріальних цінностей державного резерву, у тому числі мобілізаційного, і визначення суми цих витрат.

2. Сума витрат, що підлягають відшкодуванню, визначається з урахуванням вимог цього Порядку на кожен рік і сплачується пропорційними частками за узгодженням між Держкомрезервом та відповідальним зберігачем.

Вимоги цього Порядку щодо визначення суми витрат не поширюються на матеріальні цінності, вартість робіт із зберігання яких визначається іншими актами Кабінету Міністрів України.

3. Сума витрат, що підлягають відшкодуванню, визначається з урахуванням:

1) умов зберігання матеріальних цінностей державного резерву;

2) середнього розміру суми витрат;

3) розміру складських приміщень, майданчиків, холодильних камер, резервуарів, підземних сховищ, де зберігаються матеріальні цінності державного резерву;

4) обсягу додаткових витрат з обслуговування таких цінностей.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes