Про Порядок відшкодування підприємствам, установам та організаціям витрат, пов'язаних з відповідальним зберіганням матеріальних цінностей державного резерву (12.04.2002), Детальна інформація

Про Порядок відшкодування підприємствам, установам та організаціям витрат, пов'язаних з відповідальним зберіганням матеріальних цінностей державного резерву (12.04.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 9
Скачувань: 615
4. Залежно від номенклатури, асортименту та особливостей технології матеріальні цінності державного резерву можуть зберігатися:

1) у складських приміщеннях закритого та закритого опалюваного типу;

2) на відкритих огороджених майданчиках;

3) у холодильних камерах;

4) у резервуарах для зберігання нафтопродуктів;

5) у підземних газових сховищах.

5. Держкомрезерв на підставі аналізу статей витрат відповідальних зберігачів щороку визначає середній розмір суми витрат із зберігання матеріальних цінностей виходячи з розрахунку на 1 кв. метр складського приміщення (відкритого огородженого майданчика), 1 куб. метр холодильної камери, резервуара для зберігання нафтопродуктів, підземних газових сховищ.

Залежно від номенклатури, асортименту та особливостей технології зберігання передбачаються можливі додаткові витрати, пов'язані з обслуговуванням матеріальних цінностей державного резерву, зокрема витрати на консервацію, переміщення, перефарбування тощо.

Розмір додаткових витрат визначається у кожному разі окремо за узгодженням між Держкомрезервом та відповідальним зберігачем на підставі обгрунтованих фактичних витрат відповідального зберігача.

6. Сума витрат (Вз), що підлягають відшкодуванню, визначається за формулою:

Вз = Кз х Sз + Dв,

де Кз - середній розмір суми витрат на зберігання матеріальних цінностей виходячи з розрахунку на 1 кв. метр складського приміщення (відкритого огородженого майданчика), 1 куб. метр холодильної камери, резервуара для зберігання нафтопродуктів, підземного газового сховища; Sз - площа складського приміщення (відкритого огородженого майданчика), об'єм холодильної камери (резервуара для зберігання нафтопродуктів, підземного газового сховища); Dв - додаткові витрати.

7. Відшкодування витрат, пов'язаних із зберіганням матеріальних цінностей державного резерву, здійснюється виключно на підставі договору, укладеного між Держкомрезервом та відповідальним зберігачем за формою згідно з додатком, за рахунок асигнувань державного бюджету та інших джерел, визначених законодавством.

Додаток

до Порядку відшкодування підприємствам,

установам та організаціям витрат, пов'язаних

з відповідальним зберіганням матеріальних

цінностей державного резерву

ДОГОВІР N ________

відповідального зберігання матеріальних цінностей

державного резерву

"___"___________ 200__ р. м. Київ

B*

&



\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x3D12/\x1C00 в особі _________________________________________________________, (далі - зберігач), який діє на підставі _________________________, з другої сторони, уклали цей договір про нижченаведене:

1. Предмет договору

1.1. Зберігання матеріальних цінностей державного резерву (далі - цінності) здійснюється на складських приміщеннях, майданчиках, холодильних камерах, резервуарах, підземних сховищах зберігача.

1.2. Комітет передає, а зберігач приймає на відповідальне зберігання цінності згідно з специфікацією (затвердженою номенклатурою*) у кількості та за вартістю згідно з актом форми Р-16 (форми N 1*).

Передбачені цим договором форми актів затверджуються Комітетом. _______________

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes