Про затвердження положень про прийом, стажування слухачів та працевлаштування випускників Української Академії державного управління при Президентові України (16.05.2002), Детальна інформація

Про затвердження положень про прийом, стажування слухачів та працевлаштування випускників Української Академії державного управління при Президентові України (16.05.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 20.6
Скачувань: 698
0619 Про затвердження положень про прийом, стажування слухачів та працевлаштування випускників Української Академії державного управління при Президентові України (16.05.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 16 травня 2002 р. N 619

Київ

Про затвердження положень про прийом,

стажування слухачів та працевлаштування

випускників Української Академії державного

управління при Президентові України

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити такі, що додаються:

Положення про прийом слухачів до Української Академії державного управління при Президентові України;

Положення про порядок стажування слухачів Української Академії державного управління при Президентові України в органах державної влади та органах місцевого самоврядування;

Положення про працевлаштування випускників Української Академії державного управління при Президентові України;

перелік органів, що визначаються для проведення стажування слухачів Української Академії державного управління при Президентові України, які навчаються за освітньо-професійною програмою підготовки магістрів за напрямом "державне управління", у 2002-2006 роках.

2. Установити, що на аспірантів денної форми навчання Української Академії державного управління при Президентові України з числа випускників цієї Академії, які мають кваліфікацію магістра державного управління, та докторантів, які є її випускниками, закінчили навчання в аспірантурі цієї Академії та навчаються в докторантурі за державним замовленням чи які до зарахування в докторантуру мали ранг державного службовця не нижче п'ятого, поширюється порядок стипендіального забезпечення, визначений пунктом 18 Положення про прийом слухачів до Української Академії державного управління при Президентові України, затвердженого цією постановою.

3. Внести до Положення про систему підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 лютого 1997 р. N 167 ( 167-97-п ) (Офіційний вісник України, 1997 р., число 7, с. 57), такі зміни:

у пункті 6 слова і цифри "затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 квітня 1996 р. N 446" замінити словами і цифрами "затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2002 р. N 619";

друге речення абзацу четвертого пункту 7 замінити реченням такого змісту: "Термін навчання в Академії за денною формою становить 18 місяців, за вечірньою, заочною, дистанційною та екстернатною - 30 місяців".

4. Визнати такими, що втратили чинність, постанови Кабінету Міністрів України згідно з переліком, що додається.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 19

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 16 травня 2002 р. N 619

ПОЛОЖЕННЯ

про прийом слухачів до Української Академії

державного управління при Президентові України

1. Українська Академія державного управління при Президентові України (далі - Академія) здійснює прийом слухачів на навчання за денною, вечірньою, заочною, дистанційною та екстернатною формами за напрямом (спеціальністю) "державне управління" з наданням кваліфікації "магістр державного управління".

Навчання в Академії організовується за державним замовленням і за договорами між Академією та замовниками на умовах, що визначаються цими договорами.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes