Про затвердження положень про прийом, стажування слухачів та працевлаштування випускників Української Академії державного управління при Президентові України (16.05.2002), Детальна інформація

Про затвердження положень про прийом, стажування слухачів та працевлаштування випускників Української Академії державного управління при Президентові України (16.05.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 20.6
Скачувань: 697
(назва посади, категорія)

__________________________________________________________________

__________________________________________________________________

(дата зарахування, номер наказу чи розпорядження)

У разі успішного закінчення Української Академії державного управління при Президентові України випускник буде прийнятий на посаду державного службовця (посадової особи місцевого самоврядування), на яку він зарахований до кадрового резерву відповідно до пункту 17 Положення про прийом слухачів до Української Академії державного управління при Президентові України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2002 р. N 619.

Керівник органу, що дає рекомендацію ________ ___________________

(підпис) (ініціали, прізвище)

МП Дата ________________ 200___р.

Повна назва та юридична адреса органу ____________________________

__________________________________________________________________

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 16 травня 2002 р. N 619

ПОЛОЖЕННЯ

про порядок стажування слухачів Української Академії

державного управління при Президентові України в органах

державної влади та органах місцевого самоврядування

1. Стажування слухачів Української Академії державного управління при Президентові України (далі - Академія), які навчаються за денною формою, проводиться в органах державної влади та органах місцевого самоврядування, інших установах, організаціях, на які поширюється дія Законів України "Про державну службу" ( 3723-12 ) і "Про службу в органах місцевого самоврядування" ( 2493-14 ) (далі - органи, установи, організації), в тому числі у тих, де слухачі перебувають у кадровому резерві. Стажування є невід'ємною складовою частиною програми підготовки в Академії магістрів державного управління.

Стажування проводиться загальним терміном до двох місяців.

Зміст і терміни стажування визначаються індивідуальними програмами, що розробляються Академією за погодженням із зазначеними органами, установами, організаціями, і затверджуються ректором (проректором) Академії з урахуванням напрямів досліджень за тематикою магістерських робіт.

Стажування в органах, установах, організаціях на посадах, на яких слухачі перебувають у кадровому резерві, є обов'язковим і проводиться у визначений програмою стажування термін.

2. Стажування проводиться з метою:

набуття слухачами досвіду виконання завдань, обов'язків та практичної роботи у структурних підрозділах органів, установ, організацій на посадах майбутньої служби;

перевірки професійної компетентності і ділових якостей слухачів;

проведення досліджень за тематикою магістерських робіт;

підготовки слухачами аналітичних і узагальнюючих матеріалів з питань державного управління та місцевого самоврядування для їх застосування в практичній діяльності.

3. Перелік органів, установ, організацій, що визначаються для проведення стажування слухачів, погоджений з цими органами, установами, організаціями, затверджується Кабінетом Міністрів України на термін до п'яти років.

4. Керівництво стажуванням слухачів здійснюють науково-педагогічні працівники Академії та працівники органів, установ, організацій, де проводиться стажування.

Працівникові органу, установи, організації робота із слухачем Академії, який проходить стажування, оплачується за ставками погодинної оплати праці в розмірі 0,5 години за кожний день стажування в межах фонду оплати праці даного органу, установи, організації.

На період стажування Академія виплачує слухачам денної форми навчання стипендію, оплачує іногороднім слухачам проїзд до місця стажування і назад, добові витрати під час перебування у дорозі та проживання в гуртожитку.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes