Про внесення змін до Порядку та умов Державного обов'язкового страхування життя і здоров'я суддів (12.01.2001), Детальна інформація

Про внесення змін до Порядку та умов Державного обов'язкового страхування життя і здоров'я суддів (12.01.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.6
Скачувань: 882
0008 Про внесення змін до Порядку та умов Державного обов'язкового страхування життя і здоров'я суддів (12.01.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 12 січня 2001 р. N 8

Київ

Про внесення змін до Порядку

та умов Державного обов'язкового

страхування життя і здоров'я суддів

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

Внести зміни до Порядку та умов державного обов'язкового страхування життя і здоров'я суддів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 14 лютого 1994 р. N 89 ( 89-94-п ) (ЗП України, 1994 р., N 6, ст. 144), виклавши їх у новій редакції, що додається.

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 29

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 14 лютого 1994 р. N 89 ( 89-94-п )

(у редакції постанови Кабінету Міністрів України

від 12 січня 2001 р. N 8)

ПОРЯДОК ТА УМОВИ

державного обов'язкового страхування життя

і здоров'я суддів

1. Державне обов'язкове страхування життя і здоров'я суддів (далі - застраховані) здійснюється за рахунок коштів державного бюджету.

2. Страхові платежі за державним обов'язковим страхуванням життя і здоров'я суддів, включаючи витрати Національної акціонерної страхової компанії "Оранта" на його проведення в розмірі шести відсотків загальної суми цих платежів, а також витрати на виплату страхових сум застрахованим, перераховуються Конституційним Судом України, Верховним Судом України, Вищим арбітражним судом України, Мін'юстом (далі - страхувальники) на спеціальний рахунок Національної акціонерної страхової компанії "Оранта" (далі - страховик).

3. Суми страхових платежів установлюються щорічно страховиком за погодженням з Мінфіном під час формування державного бюджету на наступний рік.

4. Кошти на виплату страхових платежів передбачаються в кошторисах страхувальників відповідно до затвердженої бюджетної класифікації.

5. Страхові платежі вносяться страхувальниками щомісяця до 25 числа у розмірі 1/12 річної суми на спеціальний рахунок страховика.

6. Страхові платежі, не використані у поточному році на виплату страхових сум, підлягають зарахуванню в рахунок чергових платежів.

7. Страховик виплачує страхові суми:

а) у разі загибелі (смерті) застрахованого, що сталася у зв'язку з виконанням відповідно до закону службових обов'язків, - членам сім'ї застрахованого у розмірі його десятирічного грошового утримання за останньою посадою;

б) у разі заподіяння застрахованому у зв'язку з виконанням відповідно до закону службових обов'язків каліцтва чи іншого стійкого ушкодження здоров'я, що виключає можливість продовження професійної діяльності, - застрахованому у розмірі його п'ятирічного заробітку;

в) у разі заподіяння застрахованому у зв'язку з виконанням відповідно до закону службових обов'язків каліцтва чи іншого ушкодження здоров'я, що не призвело до стійкої втрати працездатності, - застрахованому у розмірі його річного заробітку.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes