Технічна документація на локальну мережу, Детальна інформація

Технічна документація на локальну мережу
Тип документу: Курсова
Сторінок: 18
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: фелікс
Розмір: 53.9
Скачувань: 1108
3. Відносне вивільнення працівників при переході на автоматизовану обробку інформації:

Ч=n*(Тр-Та)/Фд , де

Тр - час , необхідний для рішення задачі при ручній обробці

Та - час , необхідний для рішення задачі при автоматизованій обробці інформації

Та=Тп+Так+Тр+Трозм



Ч = 1440*( 0.05*35 - ( 0.8 +0.32+0.4+0.048))/160=1.62 чол.

Висновок: впровадження програми для автоматизації юбліку основних засобів доцільна , так як :

1. умовна річна економія від впровадження програми становить 5817.6 грн.;

2. вивільнить час двох працівників , який вони можуть використати для інших виробничих завдань , що прискорить виробничий процес, а це в свою чергу збільшить кругообіг виробництва .

Крім того впровадження програми окупить себе вже після 236-го використання програми.

5.Охорона праці та правила техніки безпеки.

5.1. Охорона оточуючого середовища.

Охорона навколишнього середовища - це комплексна проблема, що потребує зусиль вчених багатьох спеціальностей , в тому числі і прграмістів.

Природне середовище, яке оточує людину, є місцем її існування і життезабезпечення. Штучні зміни, які привносить сама людина в природну рівновагу, особливо ті, які пов’язані з забрудненням біосфери шкідливими для людського організму компонентами, стають загрозливо небезпечними для життя.

Останім часом через надмірне використання рослин, тварин, грунту, водних ресурсів, корисних копалин, посилився негативний вплив на навколишне середовище. Загрозливих маштабів набуло забруднення води, грунтів та атмосфери продуктами неповного згорання вугілля, переробки нафти, газу та інших природних ресурсів, а такрж хімічними речовинами.

Дуже велику загрозу для існування життя становить забруднення води. Скидання стічних вод у відкриті водойоми в остані роки дуже збільшилося. Неблагополучним є також і стан грунтів. Вони деградуються, їхня родючість щороку зменьшується.

Розширення промислового виробництва, лісового і сільского господарства зумовлює значне порушення природних екосистем.

Згідно із “Законом про охорону навколишнього природного середовища” державні установи, обласні, районні, міські організації розробляють і реалізують заходи з охорони водних ресурсів, лісових багатств, рідкісних і зникаючих рослин і тварин.

Представники ціх організації регулерно беруть участь у рейдах з перевірки екологічного стану річок, ставків, озер, зелених зон навколо населених пунктів.

Для реалізації завдань охорони навколишнього середовища затвердженно п’ять програм.

Науково-технічний прогрес поставив перед людством цілий ряд нових, досить складних проблем, з якими воно до цього часу і не стикалося зовсім або вони не були настільки масштабними. Серед них особливе місце займають відношення між людиною і навколишнім середовищем.

Найбільш активною формою захисту навколишнього середовища від шкідливого впливу викидів промислових підпри-ємств являється повний перехід до безвідходних та маловідходних технологій і виробництв. Це потребує комплексу складних тех-нологічних, конструкторських та організаційних задач, основаних на використанні новітніх науково-технічних досягнень. Таким досягненям можна вважати комп’ютер. Ця машина завоювала велику популярність завдяки тому, що вона дозволяє автоматизувати рішення багатьох важливих задач, звільнюючи час робітників, які до цього часу вирішували відповідні задачі вручну .

Найважливішим напрямком екологзації промислового вироб-ництва слідує вважати:

- вдосконалення технологічних процесів і розробку нового обладнання з меншим рівнем викидів домішок і відходів в навколишнє середовище;

- екологічну експертизу всіх видів виробництв і промислової продукції;

- заміну токсичних відходів на нетоксичні;

- заміну утілізованих відходів на неутілізовані;

- широке застосування додаткових методів і заходів для охорони навколишнього середовища.

В якості додаткових засобів захисту застосовуються:

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes