Технічна документація на локальну мережу, Детальна інформація

Технічна документація на локальну мережу
Тип документу: Курсова
Сторінок: 18
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: фелікс
Розмір: 53.9
Скачувань: 1108
Пристрії управління “керує” роботою ЕОМ в відповідності з введиною в неї програмою.

Арифметично-логічниї пристрії і пристрії управління “образует” процесор-головну складову частину ЕОМ. В склад процесора інколи вклічається оперативна пам’ять.

Вивод результатів обчислення з ЕОМ “осуществляется” на друкуючиї пристрії (принтер), дисплеї або графопостроітель (плотер). Пристрії управління ЕОМ призначенно також для контроля якості функціонування комп’ютера, “осуществляемого” обслуговуючим персоналом.



Зовнішнії запам’ятовуючий

пристрії

Устройство Оперативно запам’ятовуючий Устройство

ввода пристрії вивода

Арифметично-логічниї

пристрії

Процесор

Персональний комп'ютер Pentium включає в себе слiдуючi пристрої:

процесор, який виконує управлiння комп'ютером, обчислення ;

клавiатуру, яка дозволяє вводити символи в комп'ютер;

монiтор (або дiсплей) для зображення текстової i графiчної iнформацiї;

накопичувачi (або дисководи) для гнучких магнiтних дискiв, що використовуються для читання i запису на гнучкi магнiтнi диски (дискети);

накопичувач на жорсткому магнiтному диску, що призначе-ний для читання i запису на жорсткий магнiтний диск (вiнчес-тер).

Крiм того, до комп'ютеру можуть пiдключатися:

прiнтер - для виводу на друк текстової i графiчної iнформацiї;

миш - пристрiй, що полегшує ввод iнформацiї в комп'ютер та iншi пристрої .

Центром обчислювальної системи являється її процесор. Саме процесор володiє здiбнiстю виконувати команди, якi складають комп'ютерну програму.

Персональнi комп'ютери будуються на базi мiкро-процесорiв, якi виконуються в теперiшнiй час на одному кристалi або "чiпi". Процесор персонального комп'ютеру Pentium мiстить:

-основний мiкропроцесор, який керує роботою комп'ютеру i виконує всi обчислення. В даному персональному комп'ютерi вико-сристовується 32-х розрядний мiкропроцесор. Загальна перевага 32-х розрядних процесорiв в значному пiдвищеннi їх швидкодiї, потужностi, зручностi їх набору команд. Крiм цього, суттєво збiльшується обсяг адресуємої пам'ятi;

оперативну пам'ять, в якiй розташованi програми, що викону-ються комп'ютером, i данi, що використовуються програмами. Ємнiсть оперативноi пам'ятi дорiвнюї 32 Мбайт;

електронi схеми (контролери), якi управляють роботою рiзноманiтних пристроїв, що входять до комп'ютера (монiтору, накопичувачi на магнiтних дисках );

- порти вводу-виводу, через якi процесор обмiнюється даними з зовнiшнiми пристроями.

4.Організація економічної частини.

4.1. Розрахунок економічної доцільності використання розробленої програми.

Економічна частина дипломного проекту передбачає розрахунок ефективності використання програми розробленої в дипломному проекті.

Економічна ефективність використання програми може бути розрахована порівнянням витрат на обробку інформаціїдо впровадження програми і витрат після її впровадження.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes