Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення уповноважених осіб, радників та експертів для підготовки і здійснення продажу акцій відкритого акціонерного товариства "Укртелеком", Детальна інформація

Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення уповноважених осіб, радників та експертів для підготовки і здійснення продажу акцій відкритого акціонерного товариства "Укртелеком"
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 13
Скачувань: 693
Оцінка технічних пропозицій здійснюється в балах.

Кожен з основних критеріїв оцінки технічних пропозицій має свою максимальну кількість балів. Основні критерії можуть поділятися на підкритерії. При цьому сума максимальної кількості балів підкритеріїв повинна дорівнювати максимальній кількості балів критерію.

Комісія визначає мінімальну кількість балів, набраних технічною пропозицією учасника конкурсу, що дає підстави для продовження його участі у конкурсі (далі - межа прийнятності).

7. Критеріями оцінки фінансових пропозицій є:

розмір запропонованої учасником суми відшкодування його витрат;

пропозиції учасника щодо розміру його винагороди, що визначається у відсотках до ціни продажу.

Кожен з критеріїв оцінки фінансових пропозицій має свою максимальну кількість балів.

Розподіл балів між технічними і фінансовими пропозиціями визначається комісією. Загальна сума балів технічних і фінансових пропозицій дорівнює 100. При цьому кількість балів за технічну пропозицію не повинна бути меншою від 70.

Оцінка фінансових пропозицій щодо суми відшкодування витрат консультанта здійснюється за такою формулою:

Px = B RFmin/RFx,

де Px - кількість балів за пропозицію учасника "x" щодо суми витрат консультанта; B - максимальна сума балів за оцінку критерію "витрати консультанта"; RFmin - грошовий вираз пропозиції учасника, що запропонував мінімальну суму витрат; RFx, - грошовий вираз пропозиції щодо суми витрат учасника "x".

Оцінка фінансових пропозицій щодо винагороди консультанта здійснюється за такою формулою:

Px = B SFmin/SFx,

де Px - кількість балів в оцінці пропозиції учасника "x" щодо винагороди; B - максимальна сума балів за оцінку критерію "винагорода"; SFmin - найнижчий із запропонованих розмірів винагород (у відсотках); SFx, - розмір винагороди учасника "x" (у відсотках).

8. Для проведення конкурсу Фондом державного майна (далі - Фонд) готується конкурсна документація, яка затверджується комісією до офіційного запрошення учасників конкурсу. Не допускається внесення змін до конкурсної документації після надіслання запрошень учасникам конкурсу.

Конкурсна документація складається з:

технічного завдання, в якому зазначаються очікувані результати діяльності консультанта, основні етапи та терміни виконання робіт, форми звітності перед замовником, вимоги до фахівців консультанта тощо;

правил конкурсу, якими визначаються вимоги щодо змісту та оформлення конкурсних (технічних і фінансових) пропозицій, порядок їх розгляду комісією, методика та критерії оцінки конкурсних пропозицій, формули для розрахунку: середнього балу за технічну пропозицію, балів за фінансову пропозицію (окремо за витрати консультанта та за винагороду), загальної кількості отриманих балів; порядок проведення переговорів щодо підписання договору про надання послуг, а також інші процедурні питання, пов'язані з проведенням конкурсу;

проекту відповідного договору.

За рішенням комісії до конкурсної документації можуть включатися інші необхідні документи.

Після затвердження комісією конкурсної документації Фонд забезпечує її переклад англійською мовою.

9. Заяви про участь у конкурсі та конкурсні пропозиції надсилаються Фонду в запечатаних конвертах.

Підготовка до конкурсу

10. Комісія за поданням Фонду визначає:

обсяги продажу пакета (пакетів) акцій, характеристику об'єкта (об'єктів) продажу;

максимальні обсяги фінансування витрат консультанта та розміру його винагороди (далі - бюджет проекту), при цьому сума коштів, що визначається як максимальний обсяг фінансування витрат консультанта з урахуванням можливого рівня інфляції, підлягає резервуванню Фондом з початком виконання консультантом своїх функцій за договором;

орієнтовні терміни початку і закінчення основних етапів приватизації ВАТ "Укртелеком" до моменту підписання відповідного договору купівлі-продажу.

Затверджене інформаційне повідомлення публікується Фондом у додатку до Державного інформаційного бюлетеня про приватизацію - "Відомості приватизації". З метою розширеного інформування потенційних учасників конкурсу Фонд може опублікувати повідомлення в глобальній електронній мережі "Internet" та в інших засобах масової інформації українською та/або англійською мовами.

11. Інформаційне повідомлення повинне містити:

Oe

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes