Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення уповноважених осіб, радників та експертів для підготовки і здійснення продажу акцій відкритого акціонерного товариства "Укртелеком", Детальна інформація

Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення уповноважених осіб, радників та експертів для підготовки і здійснення продажу акцій відкритого акціонерного товариства "Укртелеком"
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 13
Скачувань: 692
i

B*

n

ae

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x591Fm\x1C00 інформацію щодо об'єкта (об'єктів) продажу, основні його (їх) характеристики;

основну мету, завдання і загальний перелік послуг консультанта;

методику та критерії визначення учасників конкурсу;

термін подання потенційними учасниками конкурсу заяв про участь у конкурсі;

час та місце подання заяви про участь у конкурсі;

зразок заяви про участь у конкурсі;

номери контактних телефонів, факсу та адресу електронної пошти Фонду.

Термін подання потенційними учасниками конкурсу заяв про участь у конкурсі не може бути меншим ніж 15 календарних днів від дати офіційного оголошення.

Розгляд заяви про участь у конкурсі та

визначення учасників конкурсу

12. Заяви про участь у конкурсі надсилаються до Фонду, який забезпечує їх належну реєстрацію та зберігання.

13. Наступного робочого дня після закінчення терміну подання заяв про участь у конкурсі Фонд передає всі матеріали, отримані від потенційних учасників, голові комісії.

14. Розгляд і оцінка заяв про участь у конкурсі здійснюються членами комісії індивідуально на підставі критеріїв, які були зазначені в інформаційному повідомленні. Розпечатування конвертів із заявами про участь у конкурсі здійснюється на закритому засіданні комісії.

Рішення щодо визначення учасників конкурсу оформлюється протоколом, який підписується головою та секретарем комісії.

15. На першому засіданні відбувається розпечатування конвертів та ознайомлення з інформацією. Голова комісії визначає дату проведення другого засідання, на якому і визначаються учасники конкурсу.

За рішенням комісії учасники конкурсу можуть бути визначені на першому засіданні.

16. Фонд письмово повідомляє кожного з потенційних учасників про результати розгляду заяв про участь у конкурсі і визначення учасників конкурсу.

Учасникам конкурсу надсилається пакет конкурсної документації із запрошенням щодо надання конкурсних пропозицій.

Запрошення повинне містити інформацію про:

термін прийняття конкурсних пропозицій;

бюджет проекту;

перелік документів, що входять до конкурсної документації.

17. Термін подання конкурсних пропозицій визначається комісією і не може бути меншим ніж 30 днів від дати направлення запрошення.

У разі коли всі чи більшість учасників конкурсу пропонують продовжити термін подання конкурсних пропозицій, комісія може продовжити термін подання конкурсних пропозицій, але не більше ніж на 15 днів. Продовження зазначеного терміну за заявою одного учасника допускається лише у випадку, коли у конкурсі бере участь не більш як 3 учасники.

18. Протягом терміну подання конкурсних пропозицій учасники можуть звертатися до Фонду та комісії за роз'ясненнями та додатковою інформацією.

19. Кожен учасник конкурсу має право на ознайомлення з діяльністю ВАТ "Укртелеком". Процедура ознайомлення встановлюється правилами конкурсу.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes