Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення уповноважених осіб, радників та експертів для підготовки і здійснення продажу акцій відкритого акціонерного товариства "Укртелеком", Детальна інформація

Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення уповноважених осіб, радників та експертів для підготовки і здійснення продажу акцій відкритого акціонерного товариства "Укртелеком"
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 13
Скачувань: 693
Визначення переможця конкурсу

20. Конкурсні пропозиції надсилаються до Фонду, який забезпечує їх належну реєстрацію та зберігання з дотриманням конфіденційності.

Процедура реєстрації конкурсних пропозицій визначається правилами конкурсу. Технічні і фінансові пропозиції приймаються лише в окремих конвертах. Під час реєстрації конкурсних пропозицій обов'язково зазначається:

дата і час їх надходження;

найменування учасника конкурсу;

реєстраційний номер кожної пропозиції;

примітки щодо надходження пропозицій після визначеного терміну, наявності не належним чином запечатаних конвертів з документами тощо.

Наступного робочого дня після закінчення терміну подання конкурсних пропозицій Фонд забезпечує передачу зазначених матеріалів голові комісії.

21. Процедура розгляду та оцінки конкурсних пропозицій складається з двох етапів.

На першому етапі розглядаються технічні пропозиції.

На засідання запрошуються учасники конкурсу або їх уповноважені представники. У їх присутності розпечатуються конверти з технічними пропозиціями.

Технічні пропозиції перевіряються на відповідність вимогам правил конкурсу, зокрема щодо:

наявності документів, зазначених у правилах конкурсу;

належного оформлення документів.

Пропозиції, які не відповідають зазначеним вимогам, відхиляються у разі, якщо комісія не отримає від учасника або уповноваженої особи обгрунтованих роз'яснень.

На цьому засіданні конверти з фінансовими пропозиціями не розпечатуються. Заяви чи пояснення учасника конкурсу або його уповноваженої особи підлягають обов'язковому запису в протоколі засідання комісії.

Після перевірки технічних пропозицій членам комісії видаються копії необхідних документів для опрацювання їх в індивідуальному порядку з дотриманням конфіденційності.

Оцінка технічних пропозицій здійснюється за методикою та критеріями, визначеними правилами конкурсу. Для зручності опрацювання технічних пропозицій передбачається застосування членами комісії оцінних листків. Члени комісії заповнюють та підписують свої оцінні листки і передають їх секретарю комісії, який складає підсумкову оцінну таблицю технічних пропозицій, в якій визначається місце кожного з учасників.

Фінансові пропозиції учасника, технічна пропозиція якого не досягла межі прийнятності, не розглядаються.

Правилами конкурсу може бути передбачено проведення презентацій технічних пропозицій учасниками конкурсу. У такому разі оцінка технічних пропозицій може продовжуватися ще на одне засідання, але не більш як 3 робочих дні.

На другому етапі розглядаються фінансові пропозиції тих учасників конкурсу, які досягли межі прийнятності. На цьому засіданні комісії розпечатуються конверти з фінансовими пропозиціями.

Фінансові пропозиції перевіряються на відповідність правилам конкурсу.

У разі коли комісія визнає будь-які розрахунки, наведені у фінансовій пропозиції, неточними, помилки можуть бути виправлені лише за умови надання відповідним учасником письмового роз'яснення.

Оцінка здійснюється за методикою і критеріями, визначеними правилами конкурсу.

У разі перевищення запропонованої Фондом у запрошенні максимальної суми фінансування витрат консультанта та максимального розміру його винагороди фінансова пропозиція не розглядається, а такий учасник виключається з числа учасників конкурсу.

На підставі методики та критеріїв оцінки фінансових пропозицій члени комісії підраховують бали щодо кожної фінансової пропозиції.

22. Після оцінки фінансових пропозицій комісія на підставі додавання середньої величини суми балів за технічні пропозиції та балів за фінансові пропозиції визначає переможця конкурсу та учасника, який за сумою балів посів друге місце.

23. Протягом двох робочих днів з дня проведення засідання комісії з питань, пов'язаних з проведенням конкурсу, голова комісії надсилає протокол засідання комісії Фондові для затвердження.

Проведення переговорів та укладення

договору

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes