Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення уповноважених осіб, радників та експертів для підготовки і здійснення продажу акцій відкритого акціонерного товариства "Укртелеком", Детальна інформація

Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення уповноважених осіб, радників та експертів для підготовки і здійснення продажу акцій відкритого акціонерного товариства "Укртелеком"
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 13
Скачувань: 689
24. Наступного робочого дня після затвердження протоколу засідання комісії про визначення переможця конкурсу Фонд надсилає переможцю конкурсу повідомлення про початок ведення переговорів, а іншим учасникам конкурсу - інформацію щодо результатів конкурсу.

Протягом 10 днів з дня затвердження протоколу засідання комісії про визначення переможця конкурсу Фонд забезпечує офіційну публікацію результатів конкурсу в додатку до Державного інформаційного бюлетеня про приватизацію - "Відомості приватизації".

Процедура ведення переговорів і укладення договору визначається правилами конкурсу.

Термін підписання договору про надання послуг консультантом не може перевищувати 20 робочих днів з дня початку проведення переговорів. Якщо сторонам не вдалося домовитися протягом зазначеного терміну (в межах проекту договору), Фонд приймає рішення про початок переговорів з учасником, який посів друге місце за результатами оцінки конкурсних пропозицій. У цьому разі термін проведення переговорів не може перевищувати 10 робочих днів. Якщо сторонам не вдалося домовитися протягом зазначеного терміну (в межах проекту договору), Фонд визнає конкурс таким, що не відбувся.

Не допускається завищення рівня оплати послуг консультанта (навіть у межах бюджету проекту) порівняно з фінансовими пропозиціями переможця конкурсу.

Прикінцеві положення

25. Комісія має право виключити з числа учасників конкурсу:

учасників, стосовно яких отримано документи, що підтверджують факт порушення ними антимонопольного законодавства шляхом вчинення антиконкурентних узгоджених дій;

учасника, який подав недостовірну інформацію;

учасника, який запропонував суму своїх витрат чи розмір своєї винагороди більші від відповідно максимальної суми фінансування витрат консультанта та максимального розміру його винагороди ніж запропоновано Фондом у запрошенні.

26. Конкурс визнається комісією таким, що не відбувся, у разі коли:

надійшло менш як три заяви про участь у конкурсі;

визначено менш як три учасники конкурсу;

жодна з технічних пропозицій не перевищила межі прийнятності;

запропоновані всіма учасниками конкурсу суми їх витрат чи розміри їх винагороди перевищують запропоновані Фондом у запрошенні відповідно максимальні суми фінансування витрат чи розмір винагороди.

Конкурс визнається Фондом таким, що не відбувся, у разі коли у процесі переговорів ні з переможцем конкурсу, ні з учасником конкурсу, який посів друге місце, не укладено договір про надання послуг.

Конкурс визнається Фондом не дійсним у разі отримання Фондом після визначення комісією переможця конкурсу документів, що підтверджують факт порушення учасниками конкурсу антимонопольного законодавства шляхом вчинення аниконкурентних узгоджених дій.

27. Спори, що виникають під час проведення конкурсу, розв'язуються у судовому порядку.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes