Поштова програма Eudora, Детальна інформація

Поштова програма Eudora
Тип документу: Реферат
Сторінок: 9
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 98.7
Скачувань: 997
Зауваження: Помилки в деяких POP серверах можуть призвести до того, що Eudora покаже відправника листа як ???@???. Причина такого явища - відсутність поля From: в заголовку листа.

Колонка Дата показує дату та час відправлення листа або, для відкладених листів, дату і час, коли лист буде відправлений.

Зауваження: Формат дати відповідає короткому формату дати, встановленому на Вашому комп'ютері, формат часу відповідає встановленому на комп'ютері формату часу.

Колонка розміру показує розмір листа в кілобайтах (K=1024 байт).

Поле Тема (Subject) показує тему листа. Ця інформація вводиться відправником листа в заголовок.

Стирання листа

Необхідно здійснити два кроки для вилучення листа в Eudora. Для поточного листа виберіть Delete в меню Message. Проте, це не усуне листа, а перемістить його в скриньку Trash. Щоб усунути листа з скринька Trash, виберіть Empty Trash в меню Special. Вихід з програми також очищає вміст скриньки Trash, якщо опція Empty Trash when exiting в Special/Settings/Miscellaneous включена. Нарешті, якщо Ви хочете усунути декілька листів з скриньки Trash, відзначте їх та виберіть Delete в меню Message. Стирання листа з скриньки Trash цілком знищує його з Eudora.

Перенесення листа в іншу скриньку

Листи можуть переноситися поміж будь-якими двома скриньками. Для будь-якого поточного листа виберіть в меню Transfer скриньку, в яку його треба перенести. Якщо Ви натиснете SHIFT під час переносу, лист буде не перенесений, а скопійований. Це корисно, якщо Ви хочете зберігати декілька копій одного листа.

Створення скриньки під час переносу

Для того, щоб створити скриньку і перенести в нього поточний лист, виберіть New... В меню Transfer замість імені скриньки з'явиться діалогове вікно для створення нової скриньки.



Наберіть ім'я нової скриньки і натисніть OK. Скринька створиться і додасться в меню Mailbox і Transfer. Поточний лист також перенесеться в нову скриньку. Проте, якщо Ви натиснете опцію Don't transfer, just create mailbox, скринька буде створена, але лист не буде перенесено.

Також Ви можете створити скриньку, використовуючи діалог Mailboxes в меню Windows (див. розділ " HYPERLINK "http://www.meduniv.lviv.ua/help/email/eudora.html" \l "6" Вікно поштової скриньки "). Діалог Mailboxes (скриньки) найзручніший, якщо Вам необхідно створити декілька скриньок водночас.

p

r

\x017D



\x02DC

\x0161

(

*

.

2

4

A

A

i

i

o

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes