Поштова програма Eudora, Детальна інформація

Поштова програма Eudora
Тип документу: Реферат
Сторінок: 9
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 98.7
Скачувань: 993
Eudora використовує простий швидкий список одержувачів, доступний через команди New Message To, Reply To, Forward To або Redirect To в меню Message, вибір Insert Recipient в меню Edit, і Remove Recipient в меню Special.

Пошук тексту в листах

Eudora має функції пошуку певного тексту в окремому листі, декількох листах або навіть в декількох скриньках. Щоб відкрити підменю пошуку, виберіть Find в меню Edit.

Пошук тексту в одному листі

Для пошуку тексту в одному листі, відкрийте лист. Після цього виберіть Find в меню Edit. З'явиться вікно Find



Наберіть текст, який Ви хотчете знайти, після цього натисніть кнопку Find.

Починаючи від місцезнаходження курсору у відкритому листі, Eudora буде шукати введений текст в листі. Якщо нічого не буде знайдено, з'явиться вікно, що повідомляє про це. Якщо пошук пройшов успішно, лист перегорнеться до першого місця, де було знайдено потрібний текст. Для пошуку наступного входження зразка в тому ж листі, натисніть кнопку Find у вікні Find, або виберіть команду Find Again в підменю Find. Повторення цих команд продовжує пошук лише у відкритому листі.

Команда Enter Selection

Якщо Ви не хочете вводити текст у вікно Find (наприклад, якщо текст надто довгий або складний), виділіть його в існуючому листі, після цього виберіть Enter Selection в підменю Find. Ця дія автоматично вставить виділений текст в поле введення тексту вікна Find. Після цього виберіть команду Find в підменю Find для початку пошуку.

Пошук тексту в декількох листах або скриньках

Команди Next (наступний), Next Message (наступний лист) і Next Mailbox (наступна скринька) розміщені в підменю Find (в меню Edit) або у вигляді кнопок у вікні Find.

Команда Next (наступний)

Команда Next (наступний) дозволяє Вам знайти наступне входження цього тексту, він буде шукатися починаючи з поточного листа в усіх листах поточної скриньки.

Команда Next Message (наступний лист)

Команда Next Message (наступний лист) починає пошук з листа, наступного за поточним. Eudora продовжує пошук, поки не знайде цей текст, навіть якщо доведеться відкрити більш, ніж один лист чи скриньку.

Команда Next Mailbox (наступна скринька)

Команда Next Mailbox (наступна скринька) починає пошук означеного тексту з скриньки, наступної за відкритою скринькою. Пошук триває в усіх листах в цій скриньці і в усіх наступних скриньках, включно з скриньками In, Out і Trash. Пошук проводиться по всіх скриньках, навіть якщо вони містять вкладені скриньки та підкаталоги.

Зауваження: Скриньки переглядаються в порядку їхнього розташування в меню Mailbox.

Зауваження: Коли рядок буде знайдений в листі, скринька, що містить цей лист буде відзначена в меню Mailboxes.

Summaries Only (тільки описи), Match Case (враховувати різницю між великими і малими буквами).

Якщо Ви впевнені, що цей текст знаходиться в описі листа, встановіть опцію Summaries Only (тільки описи) у вікні Find. Коли Ви натиснете кнопку Find, Eudora буде шукати текст тільки в полях відправника та теми в заголовках листів. Eudora здійснює пошук набагато швидше, якщо ця опція включена.

Звичайно, Eudora ігнорує різницю між малими та великими літерами при пошуку. Якщо Ви хочете змусити Eudora враховувати це, встановіть опцію Match case у вікні Find.

Сортування листів в скриньках

Існує можливість сортування описів листів у вікнах скриньок по їхньому статусу, пріоритету, відправнику, даті або темі. Команди для сортування знаходяться в підменю Sort меню Edit.

Зауваження: Інколи Eudora не сортує правильно по даті. Цей трапляється якщо лист був записаний старою версією Eudora, його зміст був змінений, чи в листах були некоректно відформатовані поля дати, або в них присутні невідомі чи некоректні значення часової зони.

Збереження листа в файлі

Eudora дозволяє Вам зберегти поточний лист (листи) в окремому текстовому файлі на вашому комп'ютері. Для цього, відкрийте необхідний лист або виділіть його опис у вікні скриньки. Після цього виберіть Save As (зберегти як) в меню File. З'явиться вікно Save As, що дозволить Вам вибрати ім'я і розміщення файлу.

Відмітьте дві опції в нижній частині вікна. Guess Paragraphs змушує Eudora забирати зайві символи Enterз листа, залишаючи йх лише в кінці параграфів. До того ж, серії пробілів перетворюються в символи табуляції. Include Headers змушує Eudora включити заголовок листа в збережений документ. В іншому випадку зберігається тільки тіло листа. Якщо Ви відмітили декілька листів у скриньці і вибрали Save As, всі листи будуть збережені в одному файлі.

Зауваження: Коли Eudora отримує занадто великий лист з POP сервера, вона розрізає його на декілька менших частин. Якщо Вам треба зібрати разом весь лист, використайте команду Save As.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes