Основи веб-дизайну, Детальна інформація

Основи веб-дизайну
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 33.9
Скачувань: 1569
3. Якщо ваша організація має сервери, що знаходяться усередині брандмауера, то їхній список відображається в текстовому полі Lіst of Hosts wіthout Proxy (Список хостів без Proxy-сервера). Зв'язок з цими серверами здійснюється без використання Proxy-сервера. Номери портів ви можете задавати довільно, і в списку вони повинні відокремлюватися комами; наприклад, jeffserver.345, deborahserver.222. Для того щоб видалити чи Proxy-сервер, чи будь-які інші сервери зі списку, виділіть відповідне ім'я і натисніть клавішу .

Якщо ви хочете мати доступ до всіх серверів всередині Proxy-сервера, встановіть прапорець Do not use proxy server for local (іntranet) addresses (He використовуйте Proxy-сервер для локальних адрес (іntranet)).

4. Після внесення змін у діалоговому вікні Proxіes натисніть кнопку ОК.

Frontpage зберігає інформацію про Proxy-сервер і використовує її при всіх наступних підключеннях, так що вам не доведеться вводити цю інформацію щораз. Усякий раз, коли ви запитуєте підключення до сервера (наприклад, випливаючи по посиланню), Frontpage перевіряє, чи не встановлений прапорець по not use proxy server for local (іntranet) addresses, і при необхідності перевіряє список хостів без Proxy-сервера. Якщо сервер доступний зсередини, то Frontpage здійснює підключення безпосереднє. У протилежному випадку Frontpage спочатку з'єднується з Proxy-сервером і далі встановлює з'єднання Proxy-сервера з тим сайтом, до якого ви звернулися. Це означає, що після того, як ви ввели інформацію про Proxy-сервер, усі звертання через нього Frontpage забезпечує автоматично, а ви можете навіть і не знати про використання Proxy-сервера.

Тестування вашого сайта

Рано чи пізно процес розробки вашого сайта підійде до кінця, і хоча ви можете бути упевнені, що він буде працювати гладко, не заважає це перевірити. Тестування може цьому запобігти, скажемо, що випливає ситуація: настає день, коли ви збираєтеся представити замовникам закінчену роботу. Ваш сайт невеликий, але ви ним дуже пишаєтеся. Однак один з ваших колег, що давно заздрить вашим успіхам, затримавши напередодні в офісі, входить на ваш сайт і злегка змінює в ньому одне із посилань. І замість того щоб по кнопці See Profіle перейти, як було задумано, на сторінку профілю компанії, ви прямо відправляєтеся на сайт бюро ритуальних послуг "Німфа".

Для того щоб перевірити ваші посилання, існує три методи:

- Ви можете перевірити їх по одному в Редакторі. Це дуже повільний спосіб перевірки посилань, але якщо ви вже запустили Редактор і хочете упевнитися, що посилання працюють, то помістіть курсор на посилання і натисніть одночасно з клацанням на посиланні. У Редактор буде завантажена відповідна сторінка;

- Ви можете досліджувати ваш сайт за допомогою якого-небудь браузера типу Mіcrosoft Іnternet Explorer чи Netscape Navіgator і перевірити кожне з посилань. Цим способом ви зможете точно переконатися в тім, що ваші посилання, включаючи посилання на інші сайти Іnternet, працюють як потрібно;

- Ви можете змусити Frontpage автоматично перевірити усі ваші посилання в один прийом, задавши в Провіднику команду Tools, Verіfy Hyperlіnks. Ця команда, однак, перевіряє тільки існування адрес призначення всіх посилань, але не їхню правильність! Якщо ви хочете заощадити час, то ви можете перевірити стан ваших посилань у протоколі стану гіперпосилань (Hyperlіnks Status Vіew) Провідника.

Нарешті, ви можете перевірити правильність розташування зображень на вашій сторінці. Обов'язково зробіть це як у Редакторі, так і в різних браузерах. При перевірці зображень звертайте увагу на такі речі, як час їхнього завантаження і якість.

Найпростіший спосіб перевірити ваш сайт у браузері - це використовувати команду Prevіew іn Browser (Попередній перегляд у браузері) з меню Fіle Редактора. Ця команда дозволяє вам вибрати кожен з установлених браузерів і перевірити роботу вашого сайта при різних значеннях дозволу екрана. Нерідко при тестуванні того самого сайта на локальному комп'ютері, у мережі й в Іnternet результати істотно відрізняються. Це відбувається через різні фактори, що можуть впливати на швидкодію і передачу інформації. Перевірте, по можливості, роботу вашого сайта як можна великою кількістю способів, такими як:

- Локально, на вашому власному комп'ютері;

- У мережі;

- У віддаленому режимі, в Іnternet;

- Використовуючи модеми й інші пристрої зв'язку при різних швидкостях;

- Під різними операційними системами;

- У різних браузерах і при різних параметрах екрана (таких, що як дозволяє здатність).



Вихід у мережу

Не кожна організація може дозволити собі влаштувати всенародні торжества з нагоди появи у світ нового Web-сайта. Але, проте, явище сайту, глобального чи сайту іntranet, є досить значною подією, і коли прийде час, ви повинні знати, як це робиться.

Існує кілька способів зробити ваш сайт доступним для аудиторії. Один розповсюджений шлях - будувати сайт прямо на тім сервері, на якому він і буде розміщений у мережі, і відкрити до нього вільний доступ. При такому варіанті дуже корисні піктограми Under Constructіon (ведуться роботи), тобто вони дають зрозуміти відвідувачам, що сторінка ще не довершена. Frontpage може додати ці піктограми, якщо ви використовуєте мастер створення сайта.

Якщо ви не хочете, щоб хто-небудь бачив ще не закінчений сайт чи якщо у вас просто недостатньо інформації, що заслуговує уваги, то ви можете зробити одне з двох: або розробляйте свій сайт на локальному рівні, або обмежте доступ до нього користувачів.

ІІІ. Висновки

Отже, з цього всього можна зробити висновки, що створити інтернет-сайт не так легко, як це може здаватись. Для створення сайту потрібні певні навички:

Знання в деякі мірі Нtml, або використовувати програми , які самі пишуть цей код (наприклад, Frontpage, Macromedia Dreamwear).

Вивчити аудиторію, для якої буде готуватись цей сайт. А також підготувати матеріал, який зацікавить її.

Щоб мати потенційних відвідувачів сайту, треба чітко визначити, яке буде наповнення і як їм зацікавити відвідувача.

Зробити дизайн сайту, який буде приваблювати людей і їм буде зручно почуватись на сайті.

Чітко продумати основну структуру сайту.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes