Робота з текстовим редактором Microsoft Word, Детальна інформація

Робота з текстовим редактором Microsoft Word
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 52.9
Скачувань: 1470
Ім'я автора і назва організації;

Елементи списку автотекста.

Автореферат

В Word 97 з'явилася можливість виконання статистичного і лінгвістичного аналізу документа з метою виділення його ключових положень. На основі цього аналізу складається реферат. Таким Чином можна виділити ключові положення в електронному документі і продивлятись його з різним ступенем деталізації або помістити автоматичні складений реферат в окремий документ. Розмір реферату встановлюється користувачем і може варіюватися.

При укладанні рефератів необхідно дотримуватися законів про авторське право. Відповідальність За точність реферату покладається не на програму, а на користувача.

Автоматичне створення і попередній перегляд стилів

При роботі зі стилями в Word 97 використайте наступні нові можливості:

В випадку застосування нового форматування до тексту автоматичні створюється новий стиль.

В випадку модифікації форматування тексту відповідні модифікації автоматичні вносяться в визначення стиля.

Список стилів на панелі форматування містить зразки стилів.

Майстер листів

Майстер листів дозволяє легко і швидко створити потрібний листа шляхом вибору готових елементів листа. Крім Того, раз введені відомості про адресата (ім'я, прізвище, адреса, посада і т. П.) автоматичні зберігаються. При створенні наступного листа цьому адресату достатньо буде вибрати його ім'я з списку; всі інші дані будуть додані автоматичні.

Помічник

Новий засіб Office 97 — помічник — використає технологію IntelliSense™. Його основне призначення — автоматичне надання рад і довідкових відомостей, що можуть знадобитися по ходу виконання задачі. Наприклад, якщо помічник вирішить, що ви збираєтеся розпочати створення листа, те запропонує запустити майстра листів. Помічник є основним засобом отримання довідкових відомостей про роботу в Word 97, а також рад по підвищенню ефективності роботи, наочних прикладів і покрокових інструкцій по виконанню конкретних задач.

Перевірка правопису

Нижче перераховані основні засоби перевірки правопису і правки тексту, що використаються в Word 97.

Засіб Опис

Перевірка орфографії при введенні Перевірка на наявність орфографічних помилок по ходу введення тексту і виділення можливих помилок прямо в документі (вперше з'явилося в Word 95).

Перевірка граматики при введенні Перевірка на наявність граматичних помилок по ходу введення тексту і виділення можливих помилок прямо в документі. Як і при автоматичній перевірці орфографії, при перевірці граматики автоматичні пропонуються можливі варіанти правильного написання. Для висновку списку варіантів слідує клацнути виділений текст правою кнопкою миші.

Пропуск певних елементів

Тексту при перевірці правопису - По бажанню користувача при перевірці орфографії пропускаються слова, складатися з великих літер і/або цифри ,що містять.

- Пропуск імен файлів і адрес Интернета.

Перевірка граматики Виділення помилок і автоматична пропозиція варіантів правильного написання дозволяє істотно скоротити час правки. У Порівнянні З попередніми версіями покращений синтаксичний аналіз, більш точними стали варіанти ,що пропонуються правильного написання, а також поширений набір граматичних і стилістичних правив.

Спільна перевірка орфографії

І граматики В тексті водночас виконується пошук і орфографічних, і граматичних помилок. Всі помилки усуваються за один сеанс перевірки.

Таблиці, межі і заливка

В Word 97 з'явилися наступні засоби, що спрощують роботу з таблицями, межами і заливкою.

Таблиці

Засіб Опис

Дозволяє створювати таблиці — стовбчики, рядка і осередка, — малюючи їх з допомогою миші, як олівцем. Тепер окремі осередки таблиці можуть мати будь-яку ширину і висоту.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes