Робота з текстовим редактором Microsoft Word, Детальна інформація

Робота з текстовим редактором Microsoft Word
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 52.9
Скачувань: 1470
Ластик Дозволяє легко усунути межу будь-який осередка, рядка або стовбчика таблиці, що дасть той же ефект, що і об'єднання осередків. В попередніх версіях Word можна було об'єднувати тільки осередки, що знаходяться в одному рядку. В Word 97 можна об'єднувати будь-які сусідні осередки — як по вертикалі, так і по горизонталі.

Дозволяє швидко вирівняти вміст виділених осередків таблиці по верхньому або нижньому краю або по середині осередка, використовуючи кнопки вирівнювання, розташовані на панелі інструментів. Якщо текст в осередках орієнтований вертикально, призначення цих кнопок міняється автоматичні: використайте їх для вирівнювання по верхньому або нижньому краю або по центру осередки.

Дозволяє розмістити вертикально (з поворотом на 90 градусів) текст в осередках таблиць, написах і рамках. Цей засіб може виявитися дуже корисним при створенні наклеек, а також друкованих документів, що містять відомості про авторські права і т. П., розташовані вертикально.

Модифікація розміру рядка таблиці Дозволяє регулювати висоту будь-який рядка безпосередньо в таблиці шляхом пересування межі рядка вверх або вниз подібно тому, якомога змінити ширину стовбчика Якщо при пересуванні утримувати нажатой клавішу ALT, на вертикальній линійці буде показана фактична висота рядка.

Межі і заливка

Засіб Опис

Нові типи меж Для оформлення документів пропонується більш 150 різноманітних типів меж, в тому числі объемные межі і межі, складатися з декількох ліній, що особливо популярні в професійних документах.

Межі сторінок Дозволяє створити межу навколо кожної сторінки. В доповнення до 150 нових типів меж пропонуються більш 160 типів графічних меж сторінки. Також існує можливість настройки меж сторінок. Наприклад, можна: і Задати свій тип межі для кожного краю сторінки; і Помістити колонтитули всередину межі; і Оформити першу сторінку не так, як інші.

Межі тексту Дозволяє застосувати межі до окремих слів і символів всередині абзаца. При Цьому можна використати будь-які наявні типи меж. Наприклад, це істотно спрощує створення меж навколо заголовків.

Заливка тексту Дозволяє виділити найбільш важливі фрагменти документа, до яких слідує привернути увагу інших користувачів. В Word 97 заливку можна застосувати не тільки до всього абзаца, але і до окремих слів і символів всередині абзаца. При Цьому можна використати будь-які наявні типи заливки.

Малювання

В Word 97 пропонується новий набір графічних засобів, з допомогою яких можна легко прикрасити текст і малюнки шляхом додання обсягу, тіні, текстурных і прозорих заливок, а також автофігур.

Засіб Опис

Графічний редактор Office Надає велике число різноманітних інструментів малювання, розташованих на панелі інструментів Малювання. Для прикраси тексту і малюнків пропонуються 100 що настроюються автофігур,

4 виду заливки (миттєва градієнтна, узорная, прозора і малюнком), а також додання тіні і обсягу.

Графічний редактор Office володіє потужними і різноманітними можливостями, він замінив графічний редактор Word і застосовується в усіх додатках Microsoft Office.

:

<

6

алюнки Графічний редактор Office забезпечує всю гнучкість, необхідну для успішної роботи з малюнками, наприклад:

Розміщення малюнків в будь-якому місці документа, в тому числі вбудова їх в рядок тексту, шляхом звичайного пересування

Модифікація відносного розташування тексту і малюнків, в тому числі створення подложек і фоновых малюнків з допомогою команди Помістити за текстом.

Написи Написи використовуються замість рамок; до них применимы всі можливості графічного редактора Office, в тому числі додання обсягу, заливки і тла, а також обертання, модифікація розмірів і обрезка.

Зв'язані написи Для організації перетекания тексту між декількома позиціями в документі слідує розмістити написи, а після цього встановити між ними зв'язки. При доданні рядків в зв'язаний напис текст автоматичні перетекает в наступний напис. При вилученні рядків з напису в неї перетекает текст з наступного напису. Документ може містити декілька складених ланцюжків написів. Зв'язки не обов'язково повинні бути розставлені в прямому направленні.

Обтекание текстом

будь-яких об'єктів Існує можливість обтекания текстом об'єктів будь-який форми і розмірів. Текст може обтекать об'єкт безпосередньо по його контуру.

Web і Интернет

В Word 97 є набір різноманітних засобів, призначених для роботи з Web і Интернетом.

Зв'язок з Web

Ця функція, загальна для всіх програм Microsoft Office, служить для створення і перегляду гипертекстовых документів в мережі интранет і Web.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes