Робота з текстовим редактором Microsoft Word, Детальна інформація

Робота з текстовим редактором Microsoft Word
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 52.9
Скачувань: 1467
Перехід по об'єктам Переміщення по об'єктам, розташованим в документі, за допомогою смуги прокрутки. При Цьому можна вибрати тип об'єктів, по яким слідує здійснювати переміщення: сторінки, розділи, примітки, звичайні і концевые сноски, поля, таблиці, малюнки, заголовки і виправлення. Наприклад, щоб просмотреть всі таблиці в документі, слідує вибрати режим Перехід по таблицям.

Влаштування Microsoft IntelliMouse Microsoft IntelliMouse — це влаштування типу «мышь», що дозволить виконувати прокрутку і модифікацію масштабу документа. Крім Того, з його допомогою можна змінювати ступінь деталізації при перегляді документа в режимі структури або автореферату.

Редагування повідомлень електронної пошти

Існує можливість використати Word 97 для створення і редагування повідомлень електронної пошти в Exchange і Outlook.

Засіб Застосування

Автоматичне створення гиперссылок Автоматичне форматирование мережевих шляхів, а також адрес електронної пошти і Интернета — наприклад, http://www. microsoft. com/— як гиперссылок при введенні. Щелкнув гиперссылку, можна перейти до означеного місця призначення — в даному прикладі, до основної Web-сторінки Microsoft.

Автори повідомлень на схемі документа Автоматичне виявлення довгих повідомлень, що містять репліки декількох авторів, і вказівка імені автора кожної частини повідомлення на схемі документа. Щелкнув ім'я автора, можна миттєво перейти до відповідної частини документа.

Доступ до даних адресной книги,

Стосовним до означеного

В повідомленні імені Пошук в адресной книзі відомостей про будь-який відправника або одержувача повідомлення при читанні або написанні повідомлення. Щелкните ім'я правой кнопкою мыши і виберіть команду Відомості про адресу в контекстному меню.

Автоматичне форматирование

Неформатированных повідомлень

WordMail Автоматичне форматирование неформатированных повідомлень ,що входять електронної пошти при першому відкритті. Це упрощает наступний обмін повідомленнями: для оформлення заголовків використовуються певні стилі, до реплік додаються отступы, повідомлення різних авторів виділяються різними кольорами і т. П.

Шаблони WordMail Швидке укладання повідомлення електронної пошти. Пропонується 10 шаблонів повідомлень з різноманітними стилями оформлення. Наприклад, з допомогою шаблону термінового повідомлення можна скласти термінове повідомлення електронної пошти.





















The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes