Ремонт та обслуговування модемів, Детальна інформація

Ремонт та обслуговування модемів
Тип документу: Курсова
Сторінок: 7
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 32.8
Скачувань: 1104
У такому випадку для зміни країни використовуйте перші цифри в рядках.

Якщо на 1 і 2 модем відповість ERROR, то цих команд немає й у Вас їсти шанс знайти можливі країни тільки методом перебору кодів країн від 1 до 40. Якщо також крім ERROR Ви нічого не побачите, то змісту перебирати далі немає.

Наступним кроком є недавно відкрита зміна вмісту ОЗУ. Виробляється це за допомогою дедокументованої команди AT!, що на жаль є присутнім не у всіх прошиваннях. Перевірити її наявність легко - у термінальці дайте модему команду AT!0000 якщо у відповідь Ви побачите

AT!0000

0000: DE FF FF 6D FF 40 FF 8B

чи щось схоже, то Вам повезло (для виходу з цього режиму натисніть пробіл). Якщо Ви побачили ERROR, то на жаль, єдиним виходом стає заміна пошивки.

14. Модем часто кидає трубку. Найчастіше це походить від різного тлумачення v34, коли модеми щось обговорюють на цьому протоколі, приходять до угоди, а потім кожний робить по своєму. Для рішення в IDC є спеціальні алгоритми для роботи з деякими неправильними (з його погляду) модемами. Крім того в документації є опис типових проблем зв'язку, наприклад, з модемами USR, і їхніх рішень.

15. Традиційна проблема Sportser'ов - утрата з'єднання. Не менш традиційний і, нерідко, дуже ефективний рецепт - ATS10=255 - заборона для модему роз'єднуватися в тому випадку, якщо загублена несуща. Дивишся, і знайдеться.

`

\x00B2

o

u

I

`

\x00B2

u

I

ок при з'єднанні" у драйвері Windows95, але це питання темний.

17. Внутрішні модеми регулярно зависають при роботі з QuickLink чи Trumpet Winsock і іншими “звонилками”. Перевантажувати комп'ютер при цьому завжди дуже кривдно, але це проблема зважується просто - акуратним звертанням з відповідними програмами. Говорячи неформально, вони дуже не люблять, коли їхню діяльність грубо переривають у деякі критичні моменти. Наприклад, при ініціалізації для повторного набору. А Trumpet Winsock для 95-х норовить підвісити модем, якщо йому не зробити зайвий раз "bye" при припиненні набору.

18. Якщо модем прощається із сеансом зв'язку в момент підняття трубки і радісно повідомляє "No dialtone", то потрібно заборонити йому шукати це саме діалтон, установивши ATX3, а щоб він устигав таки діалтона дочекатися, додайте в рядок префікса одну чи кілька ком - наприклад, от так: ATDP,,

19. Якщо модем прощається із сеансом зв'язку в момент підняття трубки зовнішнім хостом, можливо, проблеми десь зовсім близько – спробуйте відєднати запаралелений АОН, наприклад, чи бабусин телефон старого зразка.

20. Відображаються подвійні символи

а) Як програмне, так і модемна локальна луна включені. Ви можете виключити луну в програмному забезпеченні, чи відключити луна модему направивши модему команду АТЕ0.

б) Локальна луна Вашого модему включено, і вилучений комп'ютер також повертає луна. Єдина можливість виправити ситуацію - перевести модем назад У режим Команд (секунду не передавати дані, увести +++, почекати ще секунду). Потім увести команду, що відключає Ваша луна (AT F1 ).

21. З проблемами, описаними вище, користувачі зустрічаються досить часто. Якщо ці ради не вирішили Ваших проблем, спробуйте наступне:

а) Більш ретельно переглянете інструкцію на випадок, якщо Ви що-небудь упустили.

б) Зв'яжіться з постачальником. Можливо, він зможе Вам допомогти.

2. ТЕСТУВАННЯ МОДЕМУ

2.1. ПРОГРАМНІ СПОСОБИ І ЗАСОБИ ТЕСТУВАННЯ

2.1.1 Діагностика COM-порту

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes