Тренінги, рольові ігри та управлінські тести для підготовки менеджерів, Детальна інформація

Тренінги, рольові ігри та управлінські тести для підготовки менеджерів
Тип документу: Реферат
Сторінок: 22
Предмет: Менеджмент
Автор: фелікс
Розмір: 49.6
Скачувань: 1939
30-32 бала. Ви явно нетовариські і це ваша біда, тому що страждаєте від цього більше усього Ви самі. Але і близьким людям нелегко! На вас важко покластися в справі, що потребує групових зусиль. Намагайтеся стати комунікабельнішим, контролюйте себе.

25-29 балів. Ви замкнені, неговіркі, віддаєте перевагу самітності і тому у вас, напевно, мало друзів. Нова робота і необхідність нових контактів якщо не вводить вас у паніку, то надовго виводить із рівноваги. Ви знаєте цю особливість свого характеру і буваєте незадоволені собою. Але не обмежуйтеся тільки таким невдоволенням - у вашій владі перемогти ці особливості характеру. Хіба не буває, що при сильній захопленості Ви стаєте «раптом» цілком комунікабельні? Варто тільки струснутися!

19-24 бала. Ви певною мірою товариські і у незнайомому середовищі почуваєте себе цілком упевнено. Нові проблеми вас не лякають. І усе ж з новими людьми Ви сходитеся не відразу, у суперечках і диспутах берете участь неохоче. У ваших висловлюваннях часом занадто багато сарказму без усякої на те підстави. Ці недоліки поправні, пам'ятайте про це.

14-18 балів. У вас нормальна комунікабельність. Ви допитливі, охоче слухаєте цікавого співрозмовника, достатньо терпимі в спілкуванні з іншими, відстоюєте свою точку зору без запальності. Без неприємних переживань йдете на зустріч з новими людьми. У той же час не любите гучних компаній; екстравагантні витівки і багатослівність викликають у вас роздратування.

9-13 балів. Ви дуже товариські (часом, навіть надміру). Зацікавлені, говіркі, любите висловлюватися стосовно різних питань, що, іноді, викликає роздратування навколишніх людей. Охоче знайомитеся з новими людьми. Любите бувати в центрі уваги, нікому не відмовляєте в проханнях, хоча не завжди можете їх виконати. Буває спалахнете, але швидко відходите. Чого вам бракує, - так це зосередженості, терпіння і відваги при сутичці із серйозними проблемами. При бажанні, проте, Ви можете себе змусити не відступати.

4-8 балів. Ви, мабуть, «сорочка-хлопець». (Можливо, здасться дивним, але це визначення можна віднести і до представниць слабкої статі). Товариськість б'є з вас ключем, Ви завжди в курсі всіх справ. Любите брати участь у всіх дискусіях, хоча серйозні теми можуть викликати у вас мігрень і навіть нудьгу. Охоче берете слово з будь-якого питання, навіть якщо маєте про нього поверхневу уяву. Усюди почуваєте себе у "своїй тарілці". Беретеся за будь-яку справу, хоча далеко не завжди можете успішно довести її до кінця. З цієї причини керівники і колеги ставляться до вас з деяким побоюванням і сумнівами. Замисліться над цими фактами!

3 бала і менше. Ваша комунікабельність носить хворобливий характер. Ви балакучі, багатослівні, втручаєтеся в справи, що не мають до вас ніякого відношення. Беретеся судити про проблеми, в яких цілком некомпетентні. Іноді мимоволі ви часто буваєте причиною різного роду конфліктів у вашому оточенні. Опришкуваті, уразливі, нерідко буваєте необ'єктивні. Серйозна робота не для вас. Людям - і на роботі, і вдома, і всюди - важко з вами. Так, вам би попрацювати над собою і своїм характером! Насамперед: виховайте в собі терплячість і стриманість, з повагою ставтеся до людей; нарешті, подумайте і про своє здоров'я - такий «стиль» життя не проходить без наслідків...

Міністерство освіти і науки України

Рівненський державний технічний університет

Спеціалізований факультет

ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ

з курсу "Менеджмент" для студентів денної та заочної форм навчання спеціальностей "Облік і аудит" та "Економіка підприємства".

Тема: "Чи здатні Ви до ризику і підприємництва?Тест."

Питання

На кожне питання треба відповісти "так" чи "ні".

Я б краще ризикнув розпочати власну справу, ніж працювати на когось.

Ніколи не піду на таку роботу, де багато поїздок.

Якби я став грати в азартні ігри, то ніколи не робив їй малих ставок.

Мені подобається поліпшувати своє життя з допомогою ідей.

Ніколи не залишу роботу, не будучи впевненим, що є інша.

Я не схильний іти на ризик, щоб розширити свій світогляд.

Знаючи, що якась конкретна справа може закінчитися невдачею, я не став би вкладати багато коштів, навіть знаючи, ще виграш міг би бути великим.

Хотів би в житті пізнати якмога більше.

Не відчуваю в собі великої потреби у збуджуючих подіях.

Я не маю великої енергії.

Я можу без труднощів творити чимало прибуткових ідей.

Я б ніколи не став закладатися на суму, якої в мене на цей час немає.

Мені подобається пропонувати нові концепції і рішення, коли реакція на них, наприклад, мого начальника непередбачувана і незрозуміла.

Я готовий брати участь лише в тих справах, які достатньо зрозумілі і визначені.

Менш надійна робота з великим прибутком мене приваблює більше, ніж більш надійна з середнім.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes