Звіт про виконання практичних завдань з менеджменту персоналу, Детальна інформація

Звіт про виконання практичних завдань з менеджменту персоналу
Тип документу: Реферат
Сторінок: 8
Предмет: Анатомія
Автор:
Розмір: 14.7
Скачувань: 2761
В другому розділі перераховуються посадові обов’язки працівника, відповідно до задач і призначення даного підрозділу. Важливо, щоб всі функції, які покладені на підрозділ, знайшли своє відображення в посадових обов’язках його працівників.

Наступний розділ містить перелік повноважень працівника, необхідних для виконання всіх його обов’язків. В цьому розділі вказуються такі права працівника, як прийняття рішень, одержання інформації, необхідної для роботи, вимога виконання визначених дій, право візування документів, здійснення контролю.

В останньому розділі відображається зміст і форма відповідальності посадової особи за результати своєї діяльності, а також за неприйняття своєчасних заходів, які входять коло його обов’язків.

Типовий перелік основних обов’язків обліково-операційного працівника.

1.Відповідна обробка розрахунково - грошових документів по рахунках, які відкриті відповідальним працівником.

Перевірка правильності зарахування, перерахування або видачі готівкових коштів та інших цінностей згідно платіжного документу виходячи із стану рахунку, з якого повинні бути списані кошти.

2.Перевірка всіх розрахунково – грошових документів, які надійшли, з точки зору законності операцій і відповідності їх правилам розрахунків, а також відповідності характеру діяльності, передбачений статутом клієнта.

3.Перевірка правильності оформлення чеків, платіжних доручень, платіжних вимог та наданих до них товарно – транспортних або інших документів.

4.Перевірка зразків підписів інших операційних працівників, які почали операції і в необхідних випадках підписів відповідних контролюючих працівників на документах, які від них надійшли.

Перевірка відповідності характеру операцій форм документів, які надходять від інших операційних працівників для зарахування коштів, списаних з рахунків, які ведуться відповідальним виконавцем.

5.Підписання документів, які приймаються до виконання та які складаються самим відповідальним виконавцем.

6.Введення інформації в ПЕОМ, яка міститься в розрахунково – грошових документах та обов’язкових параметрів, розроблених НБУ .

7.Списання з рахунків клієнтів сум в оплату претензій, які маються до них у встановлені терміни з дотриманням діючої черговості платежів.

8.Оформлення та підписання виписок з особових рахунків клієнтів, видача виписок через абонентські скриньки, безпосередньо клієнтам або передача їх в експедицію для відсилки клієнтам

9.Перерахування у встановлені терміни залишків субрахунків.

10.Проведення по рахунках клієнтів у встановлені терміни сум нарахованих відсотків, а також складання відомостей нарахованих відсотків.

11. Підшивка та зберігання особових рахунків за поточний місяць.

12.Складання встановленої звітності по операціях, які виконуються.

13.Виконання листів та рекламацій клієнтів та установи банку по операціях, які виконуються.

14. Дотримання графіку документообороту і графіку обслуговування клієнтів.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes