Боже слово, Детальна інформація

Боже слово
Тип документу: Лекція
Сторінок: 7
Предмет: Релігієзнавство
Автор:
Розмір: 36.1
Скачувань: 2614
І я бачу сьогодні Бога у ваших очах і в очах ваших дітей, ваших сльозах і постановах. В громах і райдугах на вашому життєвому небосхилі. В злиднях, недостатках і добробуті знову бачу його, доброго Бога. Він так близько до нас. Він у нас. Часто пригадує нам Церква слова: "Христос посеред нас". Розважайте над тим. Господа прославляйте й вихваляйте його повіки. Хваліть його за взором небесних планет.

"О, глибино багатства, мудрості і знання Божого! Які незбагненні його постанови і недослідимі його дороги" (Рм. 11, 33). Прославляйте його, бо коли будете мовчати, каміння голоситиме його славу. Прославляйте його щоденною молитвою. “Щодня я буду тебе благословити і хвалити ім'я твоє на віки вічні” (Славослов'я). Прославляйте його молитвою і Божественною Літургією. Хваліте Господа і прославляйте, бо славить його небо і земля, бо славлять його Ангельські хори і воїнства небесні. Прославляйте його, бо славить його сонце й місяць і всі ясні зорі. Бо славлять його води, кити і всі морські безодні.

Прославляйте його, бо славить його вогонь і град, сніг і туман і буйний вітер, який виконує його слово. Бо славлять його звір дикий і скот усілякий, гад і птах крилатий. Велич його понад землю і небо. Усе, що живе нехай хвалить Господа, бо добрий, бо повік милість його. "Благословенний ти, Господи, Боже отців наших, і хвальне і прославлене імя твоє на віки" (Славословіє). Амінь.

PAGE

PAGE 1

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes