Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97), Детальна інформація

Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 19
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21.7
Скачувань: 790
0055 Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97)

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні

правопорушення щодо посилення адміністративної

відповідальності у вигляді штрафу

( Відомості Верховної Ради (ВВР), 1997, N 14, ст.114 )

Верховна Рада України п о с т а н о в л я є:

I. Внести до Кодексу України про адміністративні правопорушення ( 80731-10 ) (Відомості Верховної Ради УРСР, 1984 р., додаток до N 51, ст. 1122) такі зміни:

1. Статтю 27 викласти в такій редакції:

"Штраф є грошовим стягненням, що накладається на громадян і посадових осіб за адміністративні правопорушення у випадках і розмірі, встановлених цим Кодексом та іншими законами України".

2. У статті 40:

у частині першій слова "двох мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "мінімального розміру заробітної плати" замінити словами "одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян".

3. У статті 41:

у частині першій слова "до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "до п'яти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від двох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

4. У статті 41-1 слова "в десять мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

5. У статті 41-2 слова "до ста мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

6. У статті 41-3 слова "в п'ять мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

7. У статті 42 слова "у розмірі до десяти карбованців" замінити словами "від одного до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

8. У статті 42-1 слова "у розмірі до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до ста карбованців" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

9. У статті 42-2 слова "у розмірі від ста до трьохсот карбованців" замінити словами "від восьми до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від двохсот до п'ятисот карбованців" замінити словами "від п'ятнадцяти до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

10. У статті 43:

у частині першій слова "у розмірі до десяти карбованців" замінити словами "від одного до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від десяти до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від п'яти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "у розмірі до тридцяти карбованців" замінити словами "від одного до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від десяти до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від десяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

11. У частині першій статті 44 слова "від двадцяти до п'ятдесяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від вісімнадцяти до сорока трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

12. У статті 44-1:

у частині першій слова "до двадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від п'яти до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "від двадцяти до п'ятдесяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від вісімнадцяти до сорока трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

13. У статті 45 слова "в розмірі до тридцяти карбованців" замінити словами "від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes