Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97), Детальна інформація

Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 19
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21.7
Скачувань: 787
14. У статті 46 слова "в розмірі до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

15. У статті 46-1:

у частинах першій та другій слова "у розмірі до двохсот карбованців" замінити словами "від п'яти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до трьохсот карбованців" замінити словами "від восьми до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині третій слова "в розмірі до двохсот карбованців" замінити словами "від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

16. У статті 47 слова "до семи мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від чотирьох до шести неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до п'ятнадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від десяти до чотирнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

17. У статті 48 слова і цифри "у розмірі від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

18. У статті 49 слова і цифри "у розмірі від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

19. У статті 50 слова і цифри "у розмірі від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

20. У статті 51:

у частині першій слова "від половини до двох з половиною мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "від одного до чотирьох мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від восьми до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині третій слова "не перевищує мінімального розміру заробітної плати" замінити словами "не перевищує трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

21. У статті 51-1 слова "в розмірі до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

22. У статті 51-2 слова "до двох мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до п'яти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від семи до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

23. У статті 52 слова "від шести до дванадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від шести до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від восьми до п'ятнадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

24. У статті 53 слова "від трьох до двадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від десяти до двадцяти п'яти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від десяти до двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

25. У статті 53-1 слова "від п'яти до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від одного до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від восьми до п'ятнадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

26. У статті 53-2 слова "до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

27. У статті 54 слова "від п'яти до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від п'яти до дев'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від десяти до двадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від дев'яти до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

28. У статті 55 слова "від трьох до восьми мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від одного до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від десяти до двадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

29. У статті 56 слова "від двох до чотирьох мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від двох до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

30. У статті 57 ( 80731-10 ):

у частині першій слова "до семи мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від чотирьох до шести неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до п'ятнадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від десяти до чотирнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частинах другій і третій слова "до п'ятнадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від десяти до чотирнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

31. У статті 58 слова "до п'ятнадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від десяти до чотирнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

32. У статті 59:

у частині першій слова і цифри "у розмірі від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова і цифри "у розмірі від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

33. У статті 59-1:

у частині першій слова "від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від тридцяти п'яти до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes