Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97), Детальна інформація

Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 19
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21.7
Скачувань: 787
у частині другій слова "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від двадцяти до сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині третій слова "від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від сорока до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

34. У статті 60 слова і цифри "у розмірі від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

35. У статті 61:

у частині першій слова і цифри "у розмірі від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова і цифри "у розмірі від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

36. У статті 62 слова і цифри "в розмірі від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мімімумів доходів громадян".

37. У статті 63 слова "від п'яти до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від десяти до двадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від дев'яти до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

38. У статті 64 слова і цифри "у розмірі від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

39. У статті 65 слова і цифри "у розмірі від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від семи до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

40. У статті 65-1 слова і цифри "від 0,4 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до 1,3 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від семи до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

41. У статті 66 слова і цифри "у розмірі до 0,2 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

42. У статті 67 слова і цифри "у розмірі до 0,2 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

43. У статті 68 слова і цифри "у розмірі від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

44. У статті 69 слова і цифри "у розмірі до 0,2 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

45. У частинах першій та другій статті 70 слова і цифри "у розмірі до 0,2 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

46. У статті 71 слова і цифри "у розмірі від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

47. У статті 72 слова і цифри "у розмірі від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

48. У статті 73 слова і цифри "у розмірі до 0,2 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

49. У статті 74 слова і цифри "у розмірі до 0,2 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

50. У статті 75 слова і цифри "у розмірі до 0,2 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

51. У статті 76 слова і цифри "у розмірі до 0,2 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

52. У статті 77:

у частині першій слова і цифри "до 0,4 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "до двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від семи до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

53. У статті 77-1:

у частині першій слова і цифри "від 0,2 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,4 до двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова і цифри "від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,9 до двох з половиною неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

54. У статті 78:

у частині першій слова і цифри "від 0,6 до 1,3 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes