Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97), Детальна інформація

Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 19
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21.7
Скачувань: 790
у частині другій слова і цифри "від 0,6 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

55. У статті 78-1 слова і цифри "від 0,6 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

56. У частинах першій та другій статті 79 слова і цифри "у розмірі від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного доходу громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

57. У статті 79-1 слова "від одного до п'яти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від одного до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від двох до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від п'яти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

58. У статті 80 слова і цифри "від 0,2 до 0,6 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

59. У статті 81 слова і цифри "від 0,1 до 0,4 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від двох до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

60. У статті 82 слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

61. У статті 83 слова і цифри "від 0,6 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,9 до двох з половиною неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

62. У статті 85:

у частині першій слова і цифри "від 0,2 до 0,6 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від чотирьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова і цифри "від 0,9 до 1,7 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 1,3 до двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

63. У статті 85-1 слова і цифри "від 0,2 до 0,9 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

64. У статті 86-1 слова і цифри "від 0,4 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від одного до шести неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до 1,2 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

65. У статті 87:

у частині першій слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова і цифри "від 0,6 до 1,3 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

66. У статті 88:

у частині першій слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова і цифри "від 0,9 до 1,3 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від одного до двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від семи до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

67. У статті 88-1:

у частинах першій і третій слова і цифри "від 0,2 до 0,6 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова і цифри "від 0,4 до 1,3 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

68. У статті 88-2 слова і цифри "від 0,2 до 0,9 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

69. У статті 89 слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

70. У статті 90 слова і цифри "від 0,2 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до 1,7 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

71. У статті 90-1:

у частині першій слова і цифри "від 0,6 до 1,3 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,9 до двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова і цифри "від 0,9 до 1,7 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 1,3 до двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

72. У статті 91 слова і цифри "від 0,2 до 1,7 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,6 до двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

73. У статті 91-1 слова і цифри "від 0,2 до 0,6 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,4 до 0,9 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від чотирьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes