Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97), Детальна інформація

Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності у вигляді штрафу (07.02.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 19
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21.7
Скачувань: 785
74. У статті 91-2 слова і цифри "від 0,1 до 1,7 неоподатковуваного мінімуму доходів громадян" замінити словами "від одного до шести неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова і цифри "від 0,2 до двох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян" замінити словами "від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

75. У статті 92 слова "у розмірі до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до ста карбованців" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

76. У статті 93 слова "до п'яти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від двох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

77. У статті 94 слова "до п'яти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від двох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до п'ятнадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від десяти до чотирнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

78. У статті 95 слова "до п'ятнадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від десяти до чотирнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

79. У статті 96:

у частинах першій і третій слова "від одного до п'яти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від одного до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від двох до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від п'яти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "до п'яти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від двох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

80. У статті 97 слова "від п'яти до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від п'яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від десяти до двадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від дев'яти до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

81. У статті 97-1 ( 80731-10 ):

у частині першій слова "в розмірі до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "у розмірі до ста карбованців" замінити словами "від трьох до шести неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

82. У статті 98 слова "у розмірі до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

83. У статті 99 слова "у розмірі від десяти до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від двох до шести неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від двадцяти до ста карбованців" замінити словами "від чотирьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

84. У статті 100 слова "у розмірі до двадцяти п'яти карбованців" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

85. У статті 101 слова "у розмірі до ста карбованців" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

86. У статті 102 слова "у розмірі до ста карбованців" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

87. У статті 103 слова "у розмірі до ста карбованців" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

88. У статті 103-1 слова "у розмірі до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

89. У статті 103-2 слова "у розмірі до тридцяти карбованців" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

90. У статті 104:

у частині першій слова "у розмірі двадцяти п'яти карбованців" замінити словами "від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "у розмірі до п'ятдесяти карбованців" замінити словами "від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до ста карбованців" замінити словами "від п'яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині третій слова "в розмірі до десяти карбованців" замінити словами "від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині четвертій слова "в розмірі до п'яти карбованців" замінити словами і цифрами "від 0,5 до одного неоподатковуваного мінімуму доходів громадян".

91. У статті 105 слова "від шести до дванадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від чотирьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від десяти до сімнадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від восьми до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

92. У статті 106 слова "до десяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "до двадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від тринадцяти до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

93. У статті 106-1:

у частині першій слова "від двадцяти до п'ятдесяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від вісімнадцяти до сорока п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян";

у частині другій слова "від десяти до двадцяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від дев'яти до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", а слова "від двадцяти до п'ятдесяти мінімальних розмірів заробітної плати" замінити словами "від вісімнадцяти до сорока п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян".

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes