Про затвердження Положення про порядок реєстрації випуску акцій корпоративного (венчурного, недиверсифікованого) інвестиційного фонду з метою здійснення спільного інвестування, Детальна інформація

Про затвердження Положення про порядок реєстрації випуску акцій корпоративного (венчурного, недиверсифікованого) інвестиційного фонду з метою здійснення спільного інвестування
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 19
Скачувань: 691
Для реєстрації змін до проспекту емісії акцій ІСІ емітент подає до реєструвального органу:

а) заяву про реєстрацію змін до проспекту емісії акцій ІСІ із зазначенням причин унесення змін у довільній формі, засвідчену підписом посадової особи та печаткою корпоративного інвестиційного фонду;

б) текст змін до проспекту емісії акцій ІСІ, затверджений спостережною (наглядовою) радою корпоративного інвестиційного фонду;

в) рішення (протокол, витяг з протоколу), засвідчене підписом посадової особи та печаткою емітента спостережної (наглядової) ради корпоративного інвестиційного фонду щодо затвердження змін до проспекту емісії.

Зміни до проспекту емісії акцій ІСІ подаються до реєструвального органу у двох примірниках, прошнуровані, пронумеровані, засвідчені підписами керівника, головного бухгалтера та печаткою емітента, а також засвідчені підписом керівника та печаткою компанії з управління активами.

Відмова в реєстрації змін до проспекту емісії акцій ІСІ здійснюється відповідно до пунктів 1.8 та 1.9 цього Положення.

1.11. Після закінчення строку, установленого для досягнення нормативів діяльності ІСІ, компанія з управління активами корпоративного фонду подає звіт про результати розміщення цінних паперів у порядку, установленому реєструвальним органом. У разі недосягнення нормативів діяльності ІСІ на підставі звіту випуск акцій ІСІ визнається таким, що не відбувся, та здійснюється скасування реєстрації проспекту емісії та випуску акцій ІСІ.

1.12. У разі здійснення наступного випуску акцій ІСІ, що надають їх власникам права, однакові з правами за раніше випущеними акціями ІСІ, за умови однієї форми випуску реєструвальний орган анулює попереднє свідоцтво про випуск акцій ІСІ та видає нове свідоцтво про випуск акцій ІСІ з урахуванням останнього випуску.

При оформленні свідоцтва про реєстрацію випуску акцій емітент повертає до реєструвального органу оригінал свідоцтва про реєстрацію попереднього випуску акцій ІСІ.

1.13. Відповідальність за достовірність інформації, наведеної у документах, які подаються до реєструвального органу, несуть посадові особи, які засвідчили ці документи своїми підписами та печатками.

1.14. Після реєстрації випуску акцій ІСІ емітенту видається свідоцтво (додаток 1), яке є підставою для друкування бланків сертифікатів акцій ІСІ, якщо акції ІСІ випускаються у документарній формі.

Якщо акції ІСІ випускаються у бездокументарній формі, то свідоцтво є підставою для оформлення глобального сертифіката.

1.15. Особи, які здійснюють первинне розміщення акцій ІСІ, не можуть використовувати для реклами відомості, що відсутні в зареєстрованому проспекті емісії акцій ІСІ.

РОЗДІЛ 2. РЕЄСТРАЦІЯ ПРОСПЕКТУ ЕМІСІЇ ТА ВИПУСКУ АКЦІЙ ІСІ

2.1. Для реєстрації проспекту емісії акцій ІСІ компанія з управління активами корпоративного інвестиційного фонду подає до реєструвального органу такі документи:

а) заяву про реєстрацію проспекту емісії та випуску акцій (згідно з додатком 2);

б) копію свідоцтва про державну реєстрацію емітента;

в) копію свідоцтва про реєстрацію корпоративного інвестиційного фонду в РІСІ;

г) рішення вищого органу товариства про затвердження проспекту емісії та випуск акцій ІСІ (протокол або виписка з протоколу, засвідчені підписом посадової особи та печаткою емітента), яке має містити відомості про:

кількість та відсоток голосів акціонерів, що беруть участь у зборах;

повне найменування корпоративного інвестиційного фонду та його місцезнаходження;

повне найменування компанії з управління активами фонду, її місцезнаходження;

розмір зареєстрованого та сплаченого статутного фонду (капіталу) корпоративного інвестиційного фонду;

предмет діяльності фонду;

мету випуску акцій ІСІ ;

застереження щодо невикористання коштів, залучених від випуску акцій ІСІ, для покриття збитків товариства;

посадових осіб корпоративного інвестиційного фонду:

посадових осіб компанії з управління активами ІСІ;

найменування аудитора (аудиторської фірми);

дані про розміщення раніше випущених в обіг цінних паперів (перелік і результати попередніх випусків акцій ІСІ із зазначенням їх кількості, номінальної вартості, загальної суми випуску, форми випуску акцій ІСІ, номера свідоцтв про реєстрацію випусків акцій (із зазначенням за кожним випуском номінальної вартості та загальної суми випуску);

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes