Про затвердження Положення про порядок реєстрації випуску акцій корпоративного (венчурного, недиверсифікованого) інвестиційного фонду з метою здійснення спільного інвестування, Детальна інформація

Про затвердження Положення про порядок реєстрації випуску акцій корпоративного (венчурного, недиверсифікованого) інвестиційного фонду з метою здійснення спільного інвестування
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 19
Скачувань: 691
ї) відомості про зберігача із зазначенням повної назви, коду за ЄДРПОУ, місцезнаходження, номера телефону та факсу, номера та дати видачі ліцензії на здійснення депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, терміну її дії;

й) відомості про аудитора (аудиторську фірму) із зазначенням повної назви, коду за ЄДРПОУ, місцезнаходження, номера телефону та факсу, номера та дати видачі ліцензії на заняття аудиторською діяльністю.

Відповідальність за достовірність даних, зазначених у проспекті емісії акцій ІСІ, несуть особи, що його підписали.

РОЗДІЛ 3. РОЗМІЩЕННЯ АКЦІЙ ІСІ

3.1. З метою придбання акцій ІСІ інвестор подає заявку на придбання цінних паперів ІСІ компанії з управління активами або торговцям цінними паперами (згідно з проспектом емісії акцій ІСІ).

Заявки на придбання та викуп акцій ІСІ подаються в терміни, установлені проспектом емісії, та не відкликаються.

3.2. Розміщення та викуп акцій ІСІ здійснюється компанією з управління активами безпосередньо або через торговців цінними паперами ІСІ, з якими компанія з управління активами уклала відповідні договори.

Торговець цінними паперами під час розміщення та викупу акцій ІСІ діє від імені, за рахунок та в інтересах корпоративного інвестиційного фонду.

3.3. Розміщення акцій ІСІ починається з дати, зазначеної в проспекті емісії, але не раніше реєстрації випуску в реєструвальному органі.

Мінімальний термін розміщення акцій ІСІ визначається в проспекті емісії.

Термін між сплатою інвестором грошових коштів відповідно до заявки на придбання акцій ІСІ та датою його реєстрації у реєстрі власників іменних цінних паперів ІСІ, а також між подачею інвестором заявки на викуп акцій ІСІ, здійсненням грошових розрахунків з ним та внесенням змін до реєстру не повинен перевищувати термін, установлений чинним законодавством України.

3.4. Зберігач, реєстратор, аудитор (аудиторська фірма), незалежний оцінювач майна та їх пов'язані особи не мають права придбавати акції ІСІ корпоративного інвестиційного фонду, з яким укладено відповідні договори.

3.5. Розміщення акцій ІСІ припиняється у терміни, що визначаються проспектом емісії.

Акції ІСІ корпоративного інвестиційного фонду закритого типу підлягають вільному обігу на ринку цінних паперів.

РОЗДІЛ 4. УНЕСЕННЯ ЗМІН ДО ПРОСПЕКТУ ЕМІСІЇ АКЦІЙ ІСІ

4.1. Якщо після початку розміщення акцій ІСІ сталися суттєві зміни положень, що були зазначені в проспекті емісії акцій ІСІ, то корпоративний інвестиційний фонд повинен унести відповідні зміни до проспекту емісії акцій ІСІ.

Реєстрація змін до проспекту емісії акцій ІСІ після початку їх розміщення здійснюється реєструвальним органом протягом 30 календарних днів з дати подання відповідних документів.

4.2.Для внесення змін до проспекту емісії акцій ІСІ корпоративного інвестиційного фонду компанія з управління активами подає до реєструвального органу такі документи:

а) супроводжувальний лист із зазначенням причини внесення змін;

б) заяву згідно з додатком 2 до цього Положення;

в) рішення (протокол, копія або виписка з протоколу, засвідчені підписом посадової особи та печаткою емітента) спостережної (наглядової) ради корпоративного інвестиційного фонду про прийняття змін до проспекту емісії акцій ІСІ, із зазначенням причини внесення змін та текстом змін;

г) текст змін до проспекту емісії акцій ІСІ, затверджений спостережною радою, засвідчений печаткою та підписами керівника, головного бухгалтера емітента та компанії з управління активами. Якщо зміни стосуються змісту регламенту, то вони затверджуються загальними зборами товариства. Текст змін до проспекту емісії акцій ІСІ подається у двох примірниках, прошнурований та пронумерований;

|) оригінали (нотаріально засвідчені копії) угод з реєстратором, зберігачем, аудитором, депозитарієм, торговцем цінними паперами та незалежним оцінювачем майна у разі їх зміни;

д) нотаріально засвідчені копії змін до установчих документів емітента;

е) копії змін до регламенту, зареєстрованого в установленому порядку, засвідчені підписом посадової особи та печаткою емітента.

РОЗДІЛ 5. СКАСУВАННЯ РЕЄСТРАЦІЇ ПРОСПЕКТУ ЕМІСІЇ ТА

ВИЗНАННЯ ВИПУСКУ АКЦІЙ ІСІ ТАКИМ, ЩО НЕ ВІДБУВСЯ

5.1. На підставі звіту про результати розміщення цінних паперів ІСІ, у разі недосягнення нормативів діяльності ІСІ, реєструвальний орган визнає випуск акцій ІСІ таким, що не відбувся та здійснює скасування реєстрації випуску акцій ІСІ, анулює свідоцтво про їх випуск та скасовує реєстрацію проспекту емісії, про що видається розпорядження. Розпорядження про скасування проспекту емісії та випуску акцій ІСІ видає уповноважена особа реєструвального органу. Реєструвальний орган повідомляє реєстратора, депозитарій, зберігача, торговця/ів цінними паперами про скасування реєстрації випуску акцій ІСІ корпоративного інвестиційного фонду.

5.2. Якщо після реєстрації проспекту емісії та випуску акцій ІСІ розміщення акцій корпоративного інвестиційного фонду з метою здійснення спільного інвестування не відбулось, то реєструвальний орган здійснює скасування реєстрації проспекту емісії та випуску акцій ІСІ. Для скасування реєстрації проспекту емісії та випуску акцій ІСІ емітент подає такі документи:

а) заяву в довільній формі із зазначенням повної назви емітента, коду за ЄДРПОУ, номера телефону, факсу, причини скасування проспекту емісії та випуску акцій ІСІ;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes