Про внесення змін і доповнень до Інструкції про порядок обчислення і справляння плати за користування надрами для видобування корисних копалин (29.01.2002), Детальна інформація

Про внесення змін і доповнень до Інструкції про порядок обчислення і справляння плати за користування надрами для видобування корисних копалин (29.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 19
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 26.5
Скачувань: 743
* Рядки 22-26 заповнюються у разі подання нового (уточненого) розрахунку плати, що містить виправлені показники.

26. Унести до Методичних рекомендацій щодо складання розрахунку плати за користування надрами для видобування урану, сировини ювелірної (дорогоцінне каміння), ювелірно-виробної (напівдорогоцінне каміння), виробної (виробне каміння) та облицьовувальних матеріалів ( z0383-00 ), наведених у додатку 7 до Інструкції, такі зміни:

а) пункт 1 доповнити абзацами першим і другим такого змісту:

"У спеціальному полі для службових відміток про вид розрахунку, яке розміщене у верхній частині першої сторінки розрахунку праворуч від відмітки про одержання, у рядку "Загальний розрахунок" проставляється позначка (Х), якщо подається загальний розрахунок плати. У разі подання нового (уточненого) розрахунку, що містить виправлені показники, позначки в рядку не ставляться.

У рядку "Новий (уточнений) розрахунок" проставляється позначка (Х), якщо подається новий (уточнений) розрахунок плати, що містить виправлені показники. У разі подання загального розрахунку позначки в рядку не робляться".

б) у пункті 14 цифру "40" замінити на цифру "100";

в) у пункті 15 цифру "60" замінити на цифру "100" і слово "загальнодержавного" замінити на слово "місцевого";

г) у пункті 19 слова "Підлягає сплаті" замінити на слово "Нараховано" і слова "яка підлягає сплаті" замінити на слова "яка нарахована";

B*

H

J

\x00D0



\x017D

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x117Cy\x1C00 г) у пункті 20 цифру "40" замінити на цифру "100" і слова "підлягає сплаті" замінити на слово "нарахована";

д) у пункті 21 цифру "60" замінити на цифру "100", слово "загальнодержавного" замінити на слово "місцевого" і слова "підлягає сплаті" замінити на слово "нарахована";

е) доповнити Методичні рекомендації пунктами 22-26 такого змісту:

"22. Рядки 22-26 заповнюються у разі подання нового (уточненого) розрахунку плати, що містить виправлені показники, з використанням показників загального розрахунку за відповідний період.

У разі подання загального розрахунку рядки 22 - 26 не заповнюються і в них відповідно проставляються прочерки.

У рядку 22 "Усього нараховано плати за даними раніше поданого розрахунку, що уточнюється" проставляється відповідно показник рядка 19 загального розрахунку за період, показники якого виправляються.

23. У рядку 23 "Сума плати (недоплата), яка збільшує податкове зобов'язання у зв'язку з виправленням помилки" проставляється різниця значень рядків 19 і 22 нового (уточненого) розрахунку плати, що містить виправлені показники.

24. У рядку 24 "Сума плати, яка зменшує податкові зобов'язання у зв'язку з виправленням помилки" проставляється різниця значень рядків 22 і 19 нового (уточненого) розрахунку плати, що містить виправлені показники.

25. У рядку 25 "Сума штрафу у розмірі 10% від суми недоплати" проставляється показник, який складає 10 відсотків показника за рядком 23 нового (уточненого) розрахунку плати, що містить виправлені показники.

26. У рядку 26 "Зміст помилки" платник коротко вказує причину, яка вплинула на розмір податкового зобов'язання по платі за користування надрами для видобування урану, сировини ювелірної (дорогоцінне каміння), ювелірно-виробної (напівдорогоцінне каміння), виробної (виробне каміння) та облицьовувальних матеріалів".

27. Додаток 8 до пункту 6.3 Інструкції про порядок обчислення і справляння плати за користування надрами для видобування корисних копалин викласти у такій редакції:

"Додаток 8 до пункту 6.3

Інструкції про порядок

обчислення і справляння

плати за користування

надрами для видобування

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes