Інвестиційне проектування, Детальна інформація

Інвестиційне проектування
Тип документу: Курсова
Сторінок: 24
Предмет: Економіка
Автор: фелікс
Розмір: 183.4
Скачувань: 1530


Всього собівартість виробленої продукції, у т.ч.:















Постійних витрат















Змінних витрат

















Припущення про рівень продажу також повинні цілком відповідати та спиратися на висновки, отримані після проведення маркетингового дослідження. Тут треба запобігати надмірній оптимістичності, проте, не зайвим буде здійснити розрахунки для декількох варіантів. В цьому може допомогти комп’ютер, який сам порахує кінцевий результат по змінених вхідних параметрах.

Треба завжди пам’ятати про вплив поза виробничих витрат на собівартість продукції. Багато бізнесменів не приділяють їм належної уваги, в той час як вони складають велику частину собівартості продукції. Деякі з них є достатньо очевидними (наприклад орендна плата, страхування). Інші є відносно прихованими (наприклад комунальні послуги, плата за телефон, реклама і т. д.) [18]

Для прогнозування грошових потоків використовується інформація, яка міститься у розрахунках прибутків та збитків. Але при цьому слід також враховувати надходження готівкових коштів та платежів. Результати прогнозів грошових потоків будуть різними, якщо умови оплати, узгоджені із вашими постачальниками коливаються у межах до 60 днів.

3.3 Фінансова звітність та аналіз ефективності капіталовкладень

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes