Секретар керівника. Ділові і особливі якості секретаря., Детальна інформація

Секретар керівника. Ділові і особливі якості секретаря.
Тип документу: Курсова
Сторінок: 25
Предмет: Інше
Автор: фелікс
Розмір: 102.6
Скачувань: 4879
При підрахунку обсягу документообігу за облікову одиницю зручніше за все прийняти документи найбільш розповсюдженого формату - А4 (210х297 мм), а документи іншого формату - А5 (248х210 мм) враховувати за схемою: 2 документи формату А5 = 1 документ формату А4.

Зведення про кількість оброблених документів зручно вносити у відповідну облікову форму, створену по розсуду самої організації і заповнювану щодня, щомісяця, щокварталу й щорічно в структурних підрозділах і службах ДОУ, наприклад,:



Зведення обліку обсягу документообігу

за 200 р.

(місяць)

Вид документів Кількість документів Усього

Оригінали Копії

Вхідні Вихідні Внутрішні

Разом

Результати обліку обсягу документообігу узагальнюються й доводяться до зведення керівника організації для вироблення заходів для удосконалювання роботи з документами й визначення штатної чисельності служби ДЗК.

СИСТЕМА ДОКУМЕНТАЦІЇ

Система документації – це сукупність документів, взаємозв'язаних між собою, що взаємодіють та створюють цілісні утворення з певними специфічними рисами. Систем документації багато. Найчисленнішою є система управлінських ( адміністративних, загальних) документів. Специфіку різних сфер діяльності суспільства відтворюють специфічні (галузеві) документаційні як – від: банківська, дипломатична, зовнішньоекономічна, юридична тощо.

Основні правила оформлення реквізитів

X

Z

O

ae

¤



Z

$

0

J

.

0

L

L

AE

”y7J

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes