Інтернет – як інструмент ведення сучасного бізнесу, Детальна інформація

Інтернет – як інструмент ведення сучасного бізнесу
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 23.1
Скачувань: 1299
Setup Ще конкретніше — установка даної ОС.



Загалом, при роботі з Usenet варто дотримувати рекомендацій для дискусійних листів. Ваше повідомлення не обов'язкове повинно бути великим. Ефективніше розіслати багато коротких повідомлень по різних конференціях, чим одне велике в одну. Усі будуть ради Вашому цікавому повідомленню по тематиці конференції. Тема листа повинна бути заповнена так, щоб зацікавити читача. Без інтересу він не завантажить Ваше повідомлення.

Допустимо, Ви продаєте аудіоапаратуру. Краща конференція для реклами — relcom.music. Знаходите гарне посилання на сайт з оглядом музичних серверів. Посилаєте лист у relcom.music. У темі повідомлення ставите слова "посилання на сайт" і пишете:

"Огляд музичних серверів"

У самому листі після вітання пишете:

"За адресою http://... розташовується огляд музичних серверів" + у двух-трьох пропозиціях описуєте рубрики цього огляду.

Унизу листа ставите Ваш блок підпису, де крім Вашого імені зазначено, що Ви займаєтеся продажем аудіоапаратури і Ваша контактна інформація. У підсумку, Ваше ім'я гарантовано миготить у рядках заголовків, а багато читачів прочитають його ще раз і в підписі листа.

Крім відсилання повідомлень у групи новин, ви також можете відповідати на повідомлення інших учасників подібних груп. При відповідних навичках це буде додатковим фактором, що впливає на поінформованість про вашу фірму. Знайдіть лист із питанням, цікавим для більшості читачів. Часто питання в темі сформульований невиразно. Тоді заповните тему самостійно: "Re:" + цікаво переформульоване питання. [Примітка: "Re" означає "Відповідь"]. У самому листі цитуєте питання і даєте відповідь. Наприкінці листа - Ваш блок підпису. Якщо Ваша відповідь вийшла досить великим, то можна оформити його як окреме повідомлення. Цитування питання в цьому випадку можна опустити.

Важливо не затримуватися з відповіддю на питання. Часто зустрічаються легкі цікаві питання. Перша ж чужа відповідь закриває питання і позбавляє Вас можливості дати рекламна відповідь.

Рекламні відповіді часто практикуються фірмами як елемент реклами. Так, фірма "Intel" тримає кілька спеціальних співробітників. Вони займаються тільки відповідями на питання в конференціях по мікропроцесорах. Час між появою питання і відповіддю одного зі співробітників — до півгодини. У заголовку "Відправник" стоїть ім’я "Intel", потім у тілі повідомлення випливає вичерпна відповідь і стоїть підпис "Такий-то інженер "Intel". Питання закрите. Бажаючих давати відповіді після Intel звичайно немає. Таким чином, якщо вам відповідь буде досить вичерпною і цікавою, її прочитаї велика кількість учасників даної групи новин.

Висновок

Отже, можна говорити про Інтернет як про цілком сформований засіб формування іміджу компанії. Для формування використовуються наступні основні елементи: корпоративний Web-сервер, банери, електронна пошта і групи новин.

Корпоративний сервер дозволить вам зробити інформацію про чи фірму товарі/послузі доступної для мільйонів людей, у тому числі і географічно вилучених. Крім того, ви зможете оперативно реагувати на ринкову ситуацію — змінювати дані прайс-листа, анонсувати нові товари/послуги і так далі. Сервер дозволить вам реалізувати всі можливі форми представлення інформації: текст, графіка, звук, відеозображення, анімація і так далі. Ще одна перевага Web-сервера — можливість відкриття віртуального представництва, що буде доступно 24 години на добу, 7 днів у тиждень з будь-якої точки світу.

Банер — один з основних елементів, що працюють на формування позитивного іміджу фірми. За допомогою рекламних мереж ви можете робити показ банерів цільової аудиторії. На жаль, у Росії, через відсутність великої кількості популярних серверів по різній тематиці, це не завжди можливо. Дослідження, проведені визнаними авторитетами в області Інтернет-реклами, показали, що банер працює, навіть якщо на нього не клацають. Клік означає лише миттєву зацікавленість. Основна думка, відбита в банері (якщо вона є), все рівно запам'ятовується. Завдяки специфіці Інтернет люди активні в пошуку і сприйнятті інформації, тому імовірність впливу реклами тут вище: близько 30 % опитаних пам'ятають побачений банер через сім днів.

Електронна пошта є додатковим засобом формування іміджу. З її допомогою ви можете показати чіткість роботи з клієнтами, чіткість організації фірми. Крім того, у правильно оформленому листі назва компанії (чи ваше ім'я) завжди на очах і людина волею-неволею запам'ятовує цю інформацію. Завдяки аркушам розсилання, Ви можете проводити чіткий таргетинг аудиторії навіть у Росії. Якщо Ви в стані регулярно підготовляти інформацію з теми, має сенс створити свій список розсилання. Дискусійні аркуші створюються для обміну інформацією, обговорення питань на визначену тематику. На відміну від списків розсилання писати в лист можуть не тільки безпосередньо його творці, але і всі учасники. Додатковим позитивним моментом Вашої активної участі в листі є той факт, що часто популярні й авторитетні дискусійні аркуші проглядаються представниками спеціалізованої преси і є імовірність, що Ви будете процитовані на сторінках чи видань Вас запросять написати статті. Роблячи аналіз опубліковуваних повідомлень, Ви можете обчислити Ваших потенційних клієнтів і зв'язатися з ними прямо. Нарешті, не слід забувати, що крім Вашого власного промоушена спеціалізовані дискусійні аркуші вкрай корисні, тому що будуть постачати Вас коштовною інформацією і новинами.

Говорячи про перспективи розвитку Інтернет-реклами слід зазначити очікуваний різкий ріст витрат на подібну рекламу. Однак ці прогнози виправдаються в тому випадку, якщо в Web більше уваги буде приділятися нестаткам широкого кола покупців і рекламодавців, що поширюють споживчі товари.

Список використаних ресурсів

Агевв А. Й. Предпринимательство: проблемы собственности й культури.-М., 1992.

Аген Джон В., Амстронг Девид. Основи свободного предприниматель-ства.-К., 1992.

Как повысить доходность вашого. - М., 2002.

БлюменауД. Й. Информация й информационньїй сервис. - М., 2003.

Журнал Inetnet — http://www.inter.net.ru

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes