Масаж, Детальна інформація

Масаж
Тип документу: Реферат
Сторінок: 21
Предмет: Фізкультура
Автор:
Розмір: 34.8
Скачувань: 3234
Захворювання органів черевної порожнини з схильністю до кровотеч. Після коровотеч у зв’язку з виразкою, а також викликаних захворюванням жіночої статевої сфери і травми.

Хронічний остеомієліт.

Каузалгічний синдром після травми периферійних нервів.

Психічні захворювання з надмірним збудженням, значно зміненою психікою.

Недостаток кровообігу ІІІ степеня.

Декомпенсація кровообігу кінцівок у хворих атеросклетичними оклюзіями і тромбогінітом.

Гострий період гіпертонічного або гіпотонічного кризу.

Гостра ішемія міокарда, виникаюча раптово.

Виражений склероз мозкових судин з схильністю до тромбозів і крововиливів.

Набряк Квінке.

Загальний тяжкий стан при різноманітних захворюваннях і травмах.

Гострі распіраторні захворювання на протязі 2-5 днів після них.

Тошнота, рвота, болючість при пальпації живота (при різноманітних захворюваннях).

Легенево-серцевий недостатність ІІІ степені.

Гостра біль, яка потребує призначення наркотиків.

Загальні покази до призначення масажу:

Захворювання серцево-судинної системи: ішемічна хвороба серця, інфаркт міокарда, в тому числі, після їхнього хірургічного лікування, постінфарктний кардіосклероз, гіпертонічна і гіпотонічна хвороба, функціональні нейрогенні розлади серцево-судинної системи, міокардіодестрофія, інфекційно-алергічний міокардит, вади серця, захворювання артерій і вен.

Захворювання органів дихання: хронічні неспецифічні захворювання легень, хронічна пневмонія і бронхіт, емфізема, пневмосклероз, бронхіальна астма поза стадією загострення і захворювання і травми.

Захворювання і травми опорно-рухового апарату: ревматоїдний і решту артритів, дистрофічні процеси в суглобах, анкілозуючий спондеартрит (хвороба Бехтєрєва), остеохондроз, сколіоз та ін. захворювання хребта, забій, розтягнення зв’язок, м’язів, переломів, контрактури, плоскостопість та ін.

Захворювання і наслідки травм ЦНС: травматичні пораження системи, наслідок порушення мозкового кровообігу, залишкові явища поліомієліта, міоліта з пастичними і в’ялими парезами, ДЦП, акушерські паралічі та ін.

Хронічні захворювання органів травлення: поза фазою загострення: гастрити, коліти, дискенізія кишок, виразкова хвороба (без схильності до кровотечі), захворювання печінки і жовчного міхура (дискенізія жовчного міхура), а також стану після операції холіцистектомії і з приводу виразкової хвороби шлунка і дванадцятипалої кишки.

Запальні захворювання чоловічої статевої сфери і підгострій і хронічній стадії: хронічний уретрит, простатит, везикуліт. Захворювання жіночої статевої сфери.

Захворювання шкіри (не інфекційні): себорея волосяної частини голови, вугрові висипання лиця і туловища, випадання волосся.

Захворювання вуха, горла, носа.

Порушення обміну речовин (ожиріння, похудання та ін.)

Головний біль, порушення сну.

Підвищена дратівливість.

Статева слабість.

Церебральний атеросклероз з хронічною недостатністю мозкового кровообігу, з І компенсованою і ІІ субкомпенсованою ступенями (по Н.К. Боголєпову).

Захворювання і травми периферичної нервової системи: невралгії, неврити, плексити, радикуліти при дегенеративних ураженнях між хребцевих дисків; захворювання Паркінсона, деенцефальні синдроми, поліневрити після інфекції і виробничої вібрації.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes