Контракт з начальником, Детальна інформація

Контракт з начальником
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 18.2
Скачувань: 1067
2) за угодою сторін;

3) з ініціативи директора до закінчення терміну дії контракту у випадках, передбачених у пункті 8.4 цього контракту;

4) з ініціативи Начальника відділу до закінчення терміну дії контракту у випадках, передбачених пунктом 8.5 цього контракту;

5) з інших підстав, передбачених Кодексом законів про працю, крім тих, які не застосовуються відповідно до цього контракту.

8.4. Начальник відділу не може бути звільнений з посади, а цей контракт розірвано з ініціативи Директора до закінчення терміну його дії:

І ) у разі систематичного невиконання Начальником відділу без поважних причин обов'язків, покладених на нього цим контрактом;

2) у разі одноразового грубого порушення Начальником відділу законодавства або обов'язків, передбачених контрактом, у результаті якого для Підприємства настали значні негативні наслідки (завдано збитків, сплачено штраф, потерпіла честь фірми тощо);

3) з інших, передбачених Кодексом законів про працю, підстав звільнення працівника з ініціативи адміністрації.

8.5. Начальник відділу може за своєю ініціативою розірвати контракт до закінчення терміну його дії:

І ) у разі систематичного невиконання Директором обов'язків за контрактом або прийняття ним рішень, що обмежують або порушують компетенцію і права Начальника відділу, що втручаються до його оперативно-розпорядчої діяльності, можуть призвести або призвели до несприятливих економічних результатів діяльності Підприємства;

2) у разі хвороби або інвалідності, що перешкоджають виконанню передбачених контрактом обов'язків і з інших поважних причин. Начальник відділу має право у будь-який час залишити посаду (розірвати цей контракт), письмово повідомивши про це Директора за ______ міс. ( 1 -й варіант);

в інших випадках Начальник відділу не має права зі своєї ініціативи розірвати цей контракт до закінчення терміну його дії. За порушення цього зобов'язання Начальник відділу сплачує Підприємству неустойку в розмірі винагороди за кількість повних місяців, що залишились до закінчення терміну дії контракту, визначеної у порядку, передбаченому цим контрактом для обчислювання розміру вихідної допомоги, але не менше _____ крб. (2-й варіант).

_______________________________________________________________________________

(зазначити, при необхідності, інші заходи

_______________________________________________________________________________ відповідальності, повернення раніше виданих позик, позбавлення інших благ і пільг)

8.6. При залишенні посади Начальникові відділу виплачується вихідна допомога у розмірі:

винагороди за ______ міс. - при припиненні контракту за підставами, передбаченими у підпунктах 1,2 пункту 8.3, підпунктах 1,2, пункту 8.5 цього контракту;

винагороди за ________ міс. - при припиненні контракту за підставами, передбаченими пунктом 8.4 цього контракту;

винагороди за ______ міс. - при припиненні контракту за всіма іншими підставами.

8.7. У разі залишення Директором посади з будь-яких підстав, цей контракт припиняє свою дію через 2 міс. після залишення посади Директором.

Трудові стосунки Начальника відділу з підприємством продовжуються, якщо новим Директором у загальний термін підтверджені умови цього контракту або з Начальником відділу укладено новий контракт.

Якщо контракт з Начальником відділу розривається достроково у зв'язку із звільненням Директора без оголошення причин, Начальникові відділу виплачується вихідна допомога у розмірі винагороди за ______ міс., а в разі дострокового залишення посади Директора з усіх інших підстав - за ____ міс.

8.8. Якщо розірвання контракту здійснюється за підставами, передбаченими у контракті, але не встановленими законодавством, то в трудовій книжці Начальника відділу як підстава до звільнення зазначається пункт Основ законодавства про працю за згодою сторін.

8.9. Розмір вихідної допомоги визначається на основі середньомісячної винагороди.

Середньомісячна винагорода обчислюється діленням на 12 сум усіх грошових виплат, нарахованих Начальникові відділу У зв'язку з виконанням обов'язків за контрактом за останній

період перед залишенням посади повний календарний рік роботи.

Якщо Начальник відділу відпрацював до залишення посади менше одного календарного року, середньомісячна винагорода обчислюється діленням суми всіх одержаних ним грошових виплат на кількість повних відпрацьованих місяців (без врахування винагороди за неповні відпрацьовані місяці).

8.10. При залишенні посади з будь-якої підстави розрахунок з Начальником відділу, виплата йому вихідної допомоги і компенсації за невикористану відпустку виконуються не пізніше двох тижнів після визначення цієї суми.

8.11. При залишенні Начальником відділу посади Директор видає йому рекомендацію, що містить характеристику його ділових якостей.

8.12. ___________________________________________________________________________

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes