Контракт з начальником, Детальна інформація

Контракт з начальником
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 18.2
Скачувань: 1066
Начальник відділу зобов'язаний витрачати фонд оплати праці у такий спосіб, щоб запобігти сплаті Підприємством податку, який регулює витрачання коштів, скерованих на споживання. У супротивному випадку згаданий податок сплачується за рахунок фонду оплати праці відділу.

5.16. Начальник відділу в межах наявних у його розпорядженні коштів безперешкодно застосовує будь-які передбачені або допущені законодавством, документами Підприємства можливості у сфері стимулювання праці, а також відпочинку.

5.17. Начальник відділу самостійно визначає розміри, умови оплати праці працівників відділу при укладенні з ними контрактів і інших договорів.

При визначенні розмірів службових окладів Начальник відділу не обмежений будь-якими певними схемами службових окладів.

При визначенні розмірів винагород Начальник відділу не зв'язаний будь-якими обмеженнями їх максимального розміру.

5.18. Начальник відділу здійснює оцінку якості роботи працівників відділу.

5.19. Директор має право зі свого фонду на основі особистої оцінки якості роботи заохочувати грошовими винагородами будь-яких працівників відділу або виділяти кошти для заохочення Начальникові відділу, який самостійно визначає розміри винагороди працівникам.

5.20. ___________________________________________________________________________

(зазначити, при необхідності, інші умови)

6. Матеріальне і соціально-побутове забезпечення начальника відділу

6.1. За виконання обов'язків, передбачених цим контрактом, Начальникові відділу виплачується грошова винагорода, що містить у собі:

щомісячні виплати розміром______ крб.: виплати за високоякісне виконання обов'язків за цим контрактом;

одноразові виплати за виконання окремих завдань, обумовлених цим контрактом і додатковими угодами до нього.

6.2. Оплата праці Начальника виконується не за рахунок фонду оплати праці відділу ( 1 -й варіант);

оплата праці Начальника відділу виконується за рахунок фонду оплати праці відділу (2-й варіант).

6.3. Виплати за виконання обов'язків за цим контрактом з високою якістю виконуються щомісячно при умові повного і точного виконання Начальником відділу цього контракту у відповідному кварталі.

Згадані виплати виконуються у розмірі 1 /12 частини суми, що дорівнює ________ відсоткам річного фонду оплати праці відділу, фактично визначеного з урахуванням якості роботи відділу і результатів діяльності Підприємства у цілому.

До визначення фактичних даних, що необхідні для визначення місячного розміру згаданих виплат, вони виплачуються, виходячи з розрахункових (очікуваних) даних у розмірі 75 відсотків розрахункової суми.

Після визначення фактичних даних за місяць, квартал і рік розміри виплат відповідно коригуються.

При збільшенні суми виплат вони розподіляються рівномірно по місяцях кварталу, року.

При зменшенні сум виплат відповідна різниця підлягає поверненню до каси Підприємства, якщо Директором не буде прийняте рішення про сплату цієї різниці в рахунок майбутніх виплат Начальникові відділу.

Оцінка якості роботи Начальника відділу і належні йому у зв'язку з високоякісним виконанням обов'язків виплати виконуються за рішенням Директора.

6.4. Одноразова винагорода Начальникові відділу виплачується:

за_______________________________________________________________________________________________________________ - розміром __________________________________крб.; за_______________________________________________________________________________________________________________ - розміром __________________________________крб.;

6.5. Начальник відділу має право до _________________________________________________________________________________ (зазначити суму у карбованцях або частину винагороди у відсотках)

отримуваних ним на Підприємстві, щорічно скеровувати на утворення (збільшення) свого паю у майні Підприємства. Директор забезпечує здійснення цього права при розв'язанні питання про утворення (збільшення) паю вищим органом управління Підприємства.

6.6. На прохання Начальника відділу Підприємство надає йому грошові безвідсоткові позики розміром, що не перевищує _____________ крб. на рік з поверненням протягом терміну дії контракту.

6.7. Начальникові відділу надається щорічна відпустка тривалістю ______ календарних днів зі збереженням середньої грошової винагороди, що визначається за останній повний господарський рік.

Час і порядок використання відпустки (час початку і закінчення, одноразово або частинами і т.ін.) визначається за погодженням між Начальником відділу і Директором.

6.8. Начальник відділу користується всіма видами соціально-культурних благ і пільг, що надаються Підприємством або у зв'язку з роботою на ньому (санаторіями, будинками відпочинку, профілакторіями, садовими ділянками, забезпеченням дітей дошкільними закладами, замовленнями тощо).

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes