Контракт з начальником, Детальна інформація

Контракт з начальником
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 18.2
Скачувань: 1066
1.10. Оцінка якості виконання Начальником відділу своїх обов'язків за контрактом здійснюється Директором.

1.11. На період відпустки Начальника відділу або його відсутності за інших причин обов'язки Начальника відділу виконує призначена ним особа, яка у повному обсязі виконує функції, несе обов'язки, користується повноваженнями і правами Начальника відділу, якщо останнім не установлене інше.

1.12.___________________________________________________________________________ (зазначити, при необхідності, інші умови) ________________________________________________________________________________

2. Функції і обов'язки начальника відділу

2.1. Начальник відділу забезпечує організацію і відання ________________________________

_______________________________________________________________________________ (зазначити вид, напрям, ділянку діяльності, за які відповідає начальник відділу, а також, при

_______________________________________________________________________________ необхідності, мету діяльності відділу)

2.2. Начальник відділу виконує такі функції і обов'язки: _________________________________

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

виконання колективного договору (при умові його укладання) зі сторони дирекції Підприємства у частині, що належить до відання Начальника відділу;

виконання інших функцій і обов'язків, що випливають із законодавства, інших нормативних документів, включно Кваліфікаційний довідник посад керівників, фахівців і службовців.

2.3. Начальник відділу зобов'язується забезпечити проведення таких робіт (заходів):

_______________________________________________________________________________

(зазначити роботи, заходи, мету. умови і термін їх проведення і досягнення)

_______________________________________________________________________________

2.4. Начальник відділу відповідає за своєчасне забезпечення відділу нормативними документами і іншими інформаційними матеріалами.

При необхідності Начальник відділу користується послугами відповідних підрозділів і служб Підприємства (бібліотеки, юридичної, економічної служб і т.ін.) на умовах і у порядку,

передбаченими документами Підприємства і контрактами, укладеними Директором з відповідними службами і службовими особами.

2.5. Начальник відділу зобов'язується дотримувати сам і забезпечувати дотримання працівниками відділу конфіденційності: _______________________________________________

_______________________________________________________________________________

інших відомостей, що складають комерційну таємницю Підприємства.

2.6. Начальник відділу допускає контрольно-ревізійні органи і державну податкову інспекцію до перевірки документів і матеріалів, що становлять його відання лише з дозволу Директора.

Обсяг відомостей, документів і матеріалів, які подаються згаданим органам, визначається Начальником відділу за погодженням з Директором.

Довідки, документи Підприємства і копії з них не можуть бути передані перевіряючим органам у володіння (тобто без повернення Підприємству) або вилучені ними без дозволу Директора, якщо інший порядок передання документів не буде установлений Директором.

Підготовлені перевіряючими органами акти, звіти, довідки, інші документи, а також заперечення по них не можуть бути підписаними Начальником відділу без консультації з Директором.

Директор не може встановити інший порядок надання інформації перевіряючим органам і взаємовідносин з ними у ході перевірок.

2.7. Директор не має права вимагати від Начальника відділу виконання обов'язків (робіт), не обумовлених цим контрактом і документами, обов'язковими для Підприємства і Начальника відділу.

Додаткові обов'язки Начальника відділу (понад передбачених контрактом) можуть бути установлені за погодженням сторін.

Додаткові обов'язки і умови їх виконання, а також пов'язані з ними зміни умов цього контракту оформлюються додатковою угодою.

2.8. Директор має право:

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes