Контракт з начальником, Детальна інформація

Контракт з начальником
Тип документу: Реферат
Сторінок: 10
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 18.2
Скачувань: 1067
4.4. Начальник відділу наділяється правом самостійно від імені Директора (представленого ним Підприємства) наймати або залучати до роботи в іншій, передбаченій пунктом 4.3 цього контракту формі, а також припиняти стосунки з працівниками. Делегування права наймання працівників забезпечується наказом Директора. Укладені Начальником відділу контракти (договори) породжують повноцінні трудові або цивільно - правні стосунки працівника з Підприємством (1-й варіант) ;

укладання трудових договорів (контрактів) з працівниками відділу виконується Директором за наданням Начальника відділу. При цьому Директор не має права відмовляти в укладанні договорів, крім випадків, коли він доведе, що прийняття працівника завдасть суттєвої моральної або матеріальної шкоди Підприємству. Укладання цивільно-правних підрядних контрактів (договорів) виконується самостійно Начальником відділу від імені Підприємства за дорученням, виданим Директором (2-й варіант);

укладання контрактів (договорів), передбачених пунктом 4.3 цього контракту виконується Директором за наданням Начальника відділу. При цьому Директор не має права відмовляти в укладанні контрактів (договорів), крім випадків, коли він доведе, що укладання контракту заподіє суттєвої моральної або матеріальної шкоди Підприємству (3-й варіант).

4.5. У контрактах визначаються компетенція, функції, обов'язки, предмет і результати роботи, відповідальність, умови праці, відпочинку й оплати працівника та інші умови його взаємовідносин з Начальником відділу і Підприємством.

При визначенні умов контрактів і трудових договорів з працівниками, визначенні і забезпеченні умов їх праці і відпочинку Начальник використовує законодавство про працю з урахуванням особливостей, передбачених контрактною системою організації і оплати праці на Підприємстві.

4.6. В укладених з працівниками відділу трудових договорах (контрактах) Начальник відділу:

зобов'язаний передбачати умови про припинення трудового договору (контракту), за підставою, зазначеною у пункті 4.7 цього контракту;

має право за погодженням з Директором передбачати умови про поліпшення житлових умов працівників, про надання їм інших соціально-культурних благ, здійснюваних коштом Підприємства в цілому.

______________________________________________________________________________

(зазначити перелік, зміст інших умов, які Начальник відділу зобов'язаний

_______________________________________________________________________________

або має право передбачити в договорах і контрактах)

4.7. У випадку залишення Начальником відділу посади з будь-яких підстав, трудові договори (контракти), укладені працівниками бухгалтерії, припиняють свою дію через 2 міс. після залишення посади Начальником відділу.

Трудові стосунки працівника з Підприємством продовжуються, якщо новим Начальником відділу у зазначений термін підтверджені умови попереднього контракту або укладено новий контракт із цим працівником.

Умови цього контракту не застосовуються щодо працівників, у трудових договорах (контрактах) яких відсутня умова про розірвання договору (контракту) за підставою, що передбачена у першому абзаці цього пункту.

4.8. Працівники відділу підпорядковуються Начальникові відділу безпосередньо або через керівників відповідних підрозділів відділу.

4.9. Начальник відділу у межах своєї компетенції самостійно розв'язує питання організації діяльності відділу.

4.10. Начальник відділу самостійно визначає трудовий розпорядок відділу з дотриманням обов'язкових правил розпорядку, що встановлюються Директором.

4.11. Начальник відділу зобов'язується забезпечувати погоджену і раціональну діяльність безпосередньо підпорядкованих йому підрозділів, колективів і працівників.

4.12. Начальник відділу установлює в контрактах, а якщо останні не укладаються - у службових інструкціях службові обов'язки для працівників відділу, за виконання яких вони несуть відповідальність.

При необхідності Начальник відділу може затвердити службову інструкцію також працівникові, з яким укладено контракт.

4.13. Начальник відділу самостійно розв'язує питання надання працівникам відділу відпусток (у тому числі без збереження заробітної плати), відгулів, скороченого робочого дня і тижня тощо.

4.14.Працівники відділу притягуються до дисциплінарної, матеріальної відповідальності Директором з подання Начальника відділу.

4.15. Начальникові відділу і його відділові забезпечуються всі умови, необхідні для продуктивної роботи (надання приміщень, меблів, комп'ютерів, телефонів, телетайпів, телефаксів, іншої оргтехніки, забезпечення матеріалами, устаткуванням, машинописними, копіювальними, іншими роботами і послугами тощо).

(зазначити, при необхідності, конкретні умови забезпечення діяльності)

4.16. Директор з прохання Начальника відділу забезпечує залучення (на госпдоговірній і іншій основі) підприємств і організацій для виконання робіт, передбачених цим контрактом.

_______________________________________________________________________________

(зазначити, при необхідності, підприємства й організації, а також роботи які передбачено ________________________________________________________________________________ виконати з їх допомогою)

4.17. Директор забезпечує виділення коштів у таких розмірах і з такою (крім оплати праці) метою; _____________________________________тис. крб. на ___________________________

__________________________________________тис. крб. на ___________________________

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes