Екологічний аналіз, Детальна інформація

Екологічний аналіз
Тип документу: Реферат
Сторінок: 7
Предмет: Екологія
Автор: фелікс
Розмір: 18.1
Скачувань: 2060
- які локальні та регіональні економічні ефекти від проекту?

- чи включаТ планування і розробка штатного розкладу проекту необхідність у фахівцях з екологічного та промислового забруднення?

- які контрольні обмеження і технології були внесені до заключного плану щодо спорудження та експлуатації проекту? Які альтернативи будуть розглянуті?

- чи відповідають обмеження і стандарти законам і нормам країни або місцевості, де розташований проект? Якщо ні, то в чому відмінність?

- чи буде розробка включати заходи щодо запобігання або мінімізації забруднення повітря, води, та мінімізація твердих відходів та їх вплив на людські поселення, сільське господарство, та інші ресурси?

- чи будуть страждати користувачі води, якщо поруч з ними вода використовуТться у виробничому процесі?

- чи викличе майбутнТ промислове зростання в регіоні необхідність в більш статечному і коштовному контролюванні за покидами?

- як будуть впливати заходи з переробки покиді на конструкції, розташовані за вітром і за течіТю від місця розташування проекту?

- чи виделені асігнування на контроль, реабілітацію і кінцеву переробку твердих відходів за рахунок коштів, спрямованих на здійснення заходів екологічного контролю проекту?

- чи були враховані потенційні синергетичні та ацтогоніетичні ефекти від покидів проекту у їх взаТмозв"язку з іншими покидами та хімікатами на навколишній території?

Експлуатація.

- які базові дані про хімікати та фізичний стан місцевості навколишнього середовища будуть зібрані до початку експлуатації проекту для того, щоб допомогти оцінити вплив від проекту?

- чи дозволить фізична конфігурація і запропонована технологія здійснити в майбутньому експансію або модифікацію засобів щодо здійснення контролю над забрудненням з мінімальною складністю?

- які резерви будуть створюватись на початкову та подальшу підготовку персоналу, що відповідаТ за контроль над забрудненням та аваріями?

- який деталізований план моніторінгу після запуску проекту?

- як буде на постійній основі інспектуватись, підтримуватись та ремонтуватись обладнання, що здійснюватиме контроль над забрудненням?

- які заходи безпеки будуть застосовуватись, щоб мінімізувати екологічні впливи від допоміжної діяльності, такої як буріння, драгування, допоміжне с/г, транспорт та навантажування?

- чи буде навколо проекту розвиватись небажана діяльність та як будуть вирішуватись такі проблеми?

Соціо-економічні фактори

- як були враховані безпосередні наслідки проекту на місцевість і вторинні події на міську та регіональну діяльність?

- які екологічні фактори і місцеві схеми використаня землі були враховані під час вибору місця розташування, технології, обсягів виробництва та інших пов"язаних елементів?

- які заходи будуть застосовані, щоб адекватно забезпечити житлом, транспортом, послугами із охорони здоров"я та освіти, водопостачання та іншими комунальними послугами сімей, які будуть переселені або притягнені до проекту?

- чи буде пов"язано з присутністю проекту отримання переважного права або втручання до інших проектів використання землі, такі, як перерозподіл населення, будівництво житла, туризм, сільське господарство, рибне господарство, дика природа?

- яке значення надаТться змінам в соціальному та культурному житті, в традиціях, які будуть спричинені проектом?

- чи Т гармонія розробки проекту з ланшафтом? Чи розроблявся архітектурний і ланшафтний план з урахуванням естетики?

- які заходи передбачені для збереження та управління історичними, релігійними, геологічними і археологічними визначними місцями в разі негативного вплаву на них?

Вплив на здоров"я

- які проблеми з охорони здоров"я та санітарії виникнуть в зв"язку з виконанням проекту?

- які заходи запропоновані для забезпечення заводської безпеки, виробничої гігіТни, а також програми професійного здоров"я?

- чи включені заходи і можливості з охорони здоров"я та безпеки праці робочих в загальну розробку проекту та споруди?

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes