Про затвердження Правил виконання польотів та обслуговування повітряного руху в повітряному просторі України зі скороченим мінімумом вертикального ешелонування (18.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Правил виконання польотів та обслуговування повітряного руху в повітряному просторі України зі скороченим мінімумом вертикального ешелонування (18.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 13
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 25.2
Скачувань: 881
15.2. Для забезпечення необхідного вертикального ешелонування у 600 м (2000 футів) у межах повітряного простору з RVSM для повітряних суден, які виконують польоти як GAT і не затверджені до польотів з RVSM, усі суміжні сектори, шляхом внутрішнього узгодження, забезпечують постійне надходження інформації про наявність таких польотів.

15.3. РДЦ / РДЦ верхнього повітряного простору повинні визначити вертикальні межі секторів на підставі інтервалу в 250 м (500 футів), розміщеного між двома ешелонами, які використовуються для польотів.

Наприклад: До впровадження RVSM верхня межа сектора: ешелон

польоту 300. Після впровадження RVSM верхня межа

сектора: ешелон польоту 295.

15.4. При організації секторів ураховується можливість призначення ешелону польоту 275 як розмежувального ешелону двох секторів. У цьому разі відповідний сектор РДЦ у повітряному просторі з RVSM, при виникненні непередбачуваних обставин, пов'язаних з відмовою бортового обладнання, має можливість призначати повітряному судну ешелон "без застосування" RVSM (ешелон польоту 280).

16. Бортова система попередження зіткнень

16.1. Екіпаж повітряного судна несе відповідальність за виконання маневрів з уникнення зіткнень, що базуються на консультаціях з уникнення зіткнень (RA) ACAS II.

16.2. Процедури ОПР повітряних суден, які обладнані засобами ACAS II, не відрізняються від процедур ОПР повітряних суден, які не обладнані ACAS II.

16.3. Якщо екіпаж повітряного судна доповідає про виконання маневрів з уникнення зіткнень, що базується на RA ACAS II, то диспетчер не вживає заходів зі змін плану польоту до того часу, доки не отримає доповідь екіпажу про повернення його до умов останнього диспетчерського дозволу, але продовжує надавати інформацію про рух, якщо це доцільно.

Заступник начальника Департаменту безпеки транспорту та технічної політики Мінтрансу України Ю. В. Гержод

Додаток 1

до п. 5.3.1 Правил виконання

польотів та обслуговування

повітряного руху

в повітряному просторі

України зі скороченим

мінімумом вертикального

ешелонування

Таблиця крейсерських ешелонів,

що застосовуються в повітряному просторі України

з RVSM

Ешелони польоту згідно з напрямком руху (FL280-FL430)

Напрямок руху від 180 (град) до 359 (град) Напрямок руху від 000 (град) до 179 (град)

<- FL430 (Не RVSM)

FL410 ->

<- FL400

FL390 ->

<- FL380

FL370 ->

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes