Ринок цінних паперів: його сутність та проблеми становлення в Україні, Детальна інформація

Ринок цінних паперів: його сутність та проблеми становлення в Україні
Тип документу: Курсова
Сторінок: 19
Предмет: Економіка
Автор: фелікс
Розмір: 43.9
Скачувань: 1277
9800,8

27,6

28,5

9250,3

0.9



Інші папери

262,4

1306,4

13,2

3,8

1044,0

-9,4



Усього

1994,6

34406.2

100.0

100,0

32411.6







Якість результатів статистичного аналізу інвестиційної привабливості підприємств залежить від достовірності первинної інформації. Якщо достовірність даних про котирування акцій не викликає заперечень, бо це публічна інформація, яку легко перевірити, то дані фінансового бухгалтерського обліку у нас в Україні викликають певні сумніви. Причинами цього е робота значної частини національної економіки як тіньової.

Складність формування інформаційної стратегії полягає в тому, що вона періодично коригується з урахуванням мінливих зовнішніх умов. Ця обставина потребує від професіоналів фондового ринку уміння вільно орієнтуватися в економічному інформаційному просторі та реагувати на зміну, що відбуваються в умовах трансформаційної перебудови вітчизняної економіки.

З метою підвищення ефективності функціонування фінансового ринку в цілому й фондового зокрема необхідно посилити вимоги до інформаційного забезпечення акціонерів і учасників інвестиційних фондів.

Однією зі складових ефективної діяльності інституціональних інвесторів є інформаційне забезпечення, тобто структура та обсяг інформаційних масивів, що перебувають у розпорядженні персоналу інституціональних інвесторів.

В умовах ринку змінюються цілі й сутність інформаційної системи будь-якого підприємства взагалі та інвестиційних організацій зокрема. При створенні управлінських інформаційних систем необхідно враховувати переорієнтування, з оперативного на стратегічне управління при зберіганні гнучкості під час прийняття рішень. Тільки при дотриманні цієї умови інвестиційні організації можуть виконати вимоги ринкової орієнтації управління, що а інформаційній галузі означає:

— орієнтацію стратегії на кінцевого користувача;

— партнерські відносини між користувачами та інформаційною системою;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes