Оптимізація роботи "Львівміськбуд", Детальна інформація

Оптимізація роботи "Львівміськбуд"
Тип документу: Курсова
Сторінок: 65
Предмет: Економіка
Автор: фелікс
Розмір: 165.1
Скачувань: 959
Зі своєї сторони Страхувальник зобов'язаний при укладанні договору надати усі необхідні відомості Страховику, вживати заходи щодо запобігання зменшення збитків після страхового випадку.

У договорі обумовлене визначення збитків від страхового випадку. Так, при визначенні розміру збитку, що відшкодовується враховується:

вартість ремонту – коли застрахований об'єкт підлягає ремонту;

страхова сума за винятком залишку застрахованого майна, придатного для подальшого використання – коли майно ремонту не підлягає;

страхова сума, зазначена Договором у випадку повного знищення.

Страховик має право відмовити Страхувальнику, коли при настанні страхового випадку Страхувальник не виконає хоча б 1-го із своїх обов'язків, зазначеного у Договорі.

Страхове відшкодування не виплачується, якщо збиток повністю відшкодований винною особою. В випадку, якщо після страхового відшкодування Страхувальнику надійшла компенсація від винних осіб, чи організацій, то Страхувальник протягом 10 днів має повернути Страховикові суму відшкодування, крім власних витрат.

Договір укладений на строк 1 рік.

В цьому документі також обумовлено і порядок припинення договору.

Отже, договір може бути припинений за взаємною згодою, а також у випадках:

після закінчення будівництва об'єкта;

виконання страхових зобов'язань перед Страхувальником у повному обсязі;

несплати Страхувальником внесків у встановлені строки;

ліквідація страхувальника;

ліквідація Страховика;

прийняття судового рішення про недійсність Договору.

Дія договору може бути припинена по вимозі першої із сторін, але ця сторона зобов'язана повідомити іншу не пізніше 30-ти днів до дати припинення договору.

За невиконання обов'язків згідно Договору сторони несуть відповідальність згідно діючих законів України.

1.7. Податки, що сплачує АТЗТ ПБО “Львівміськбуд”.

Податок на додану вартiсть.

Податок на додану вартiсть (ПДВ) – частина новоствореної вартостi, що сплачується до державного бюджету на кожному етапi виробництва товарiв, виконання робiт, надання послуг. При обчисленнi податку додана вартiсть визначається шляхом вилучення з обсягу реалiзацiї продукцiї (у грошовому вимiрi) вартостi використаних на її виробництво сировини, матерiалiв, напiвфабрикатiв, одержаних зi сторони. Таким чином, додана вартiсть включає заробiтну плату, вiдрахування на соцiальне страхування, амортизацiйнi вiдрахування, деякi iншi витрати i прибуток.

Об'єкти оподаткування.

Об'єктами оподаткування податком на додану вартiсть є операцiї платникiв податку:

– з вивезення (пересилки) товарiв за межi митної територiї України i надання послуг (виконання робiт) для їх споживання за межами митної територiї України;

– з продажу товарiв (робiт, послуг) на митнiй територiї України, в т.ч. операцiї з оплати вартостi послуг за договорами оперативної оренди (лiзингу) i операцiї з передачi права власностi на об'єкти застави позичальниковi (кредитору) для погашення кредиторської заборгованостi заставника;

– з ввезення (пересилки) товарiв на митну територiю України i одержання робiт (послуг), наданих нерезидентами для їх використання або споживання на митнiй територiї України, в т.ч. операцiї з ввезення (пересилки) майна за договорами оренди (лiзингу), застави i iпотеки.

Платники податку на додану вартiсть.

Перелiк осiб, що є платниками ПДВ, подано на схемi 1.

Платники податку на додану вартiсть



The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes