Про затвердження Програми протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, на 2002 рік (15.05.2002), Детальна інформація

Про затвердження Програми протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, на 2002 рік (15.05.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 11.1
Скачувань: 830
-

\x0152

i

i

\x00F0

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x7C85b\x1C00контроль за використанням бюджетних коштів, що виділяються суб'єктам господарювання на виконання державних програм.

Мінфін, Державне казначейство, ГоловКРУ.

Протягом року.

13. Налагодити на взаємній основі та в межах, установлених законодавством, регулярний обмін інформацією з метою виявлення фактів застосування нових механізмів легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

Мінфін, МВС, СБУ, Держмитслужба,

Державна податкова адміністрація,

Мінекономіки, Національний банк.

Протягом року.

14. Здійснити заходи з метою виявлення фактів маскування незаконного походження доходів, визначення їх справжнього характеру і джерел одержання, місцезнаходження і переміщення, а також напрямів використання (зокрема для провадження підприємницької, інвестиційної, благодійної, іншої господарської діяльності, здійснення розрахункових і кредитних операцій), пошуку, арешту та конфіскації таких доходів.

Державна податкова адміністрація, МВС,

Мінекономіки, Мінфін, СБУ, Національний

банк.

Протягом року.

IV. Співпраця правоохоронних

органів з фінансовими установами

15. Провести аналіз сумнівних та значних фінансових операцій вітчизняних суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності через банківські установи країн, які віднесені Групою з розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей (FATF) до списку країн і територій, що не співпрацюють у сфері боротьби з відмиванням грошей.

Мінфін.

Протягом року.

16. Здійснити в межах повноважень, передбачених законодавством заходи, спрямовані на виявлення механізмів легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, з використанням банківських та інших фінансових технологій.

Мінфін, Державна податкова адміністрація,

Мінекономіки, МВС, СБУ, Національний

банк.

Протягом року.

17. Вжити заходів до скасування згідно з пунктом 33 Положення про державну реєстрацію суб'єктів підприємницької діяльності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 1998 р. N 740 ( 740-98-п ), державної реєстрації підприємств, які не звітують перед податковими та іншими контролюючими органами, не повідомляють в установленому порядку про зміну свого місцезнаходження.

Державна податкова адміністрація,

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes