Про затвердження Програми протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, на 2002 рік (15.05.2002), Детальна інформація

Про затвердження Програми протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, на 2002 рік (15.05.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 11.1
Скачувань: 833
23. Провести дослідження з визначення обсягів та характеру міжнародної технічної допомоги, необхідної для здійснення в Україні заходів з метою посилення боротьби з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, і порушити в установленому порядку питання перед Групою з розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей (FATF) та Європейською комісією щодо визначення механізму подання такої допомоги.

Мінфін, Антимонопольний комітет, Державна

податкова адміністрація, МВС, СБУ,

Держмитслужба, Державна комісія з цінних

паперів та фондового ринку, Національний

банк, МЗС.

Перше півріччя.

24. Забезпечити інформування заінтересованих міжнародних організацій про заходи, що вживаються в Україні для боротьби з легалізацією злочинних доходів, подолання корупції та організованої злочинності.

Мінфін, Державна податкова адміністрація,

Держкомінформ, МВС, СБУ, Національний

банк, МЗС.

Протягом року.

25. Провести семінари з проблемних питань боротьби з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, та забезпечити висвітлення їх рекомендацій у засобах масової інформації.

Державна податкова адміністрація, Мінфін,

Мін'юст, МВС, СБУ, Національний банк за

участю Академії правових наук.

Протягом року.

26. Налагодити та активізувати співпрацю з правоохоронними органами іноземних держав у сфері боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом.

Мінфін, МЗС, Мін'юст, Державна податкова

адміністращя, МВС, СБУ, Мінекономіки.

Протягом року.

27. Продовжити роботу, пов'язану з підготовкою та укладенням міжнародних договорів України з питань боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом.

Мін'юст.

Протягом року.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes