Про затвердження Програми протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, на 2002 рік (15.05.2002), Детальна інформація

Про затвердження Програми протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, на 2002 рік (15.05.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 11.1
Скачувань: 833
Держпідприємництво, Держмитслужба, МВС,

СБУ, Мінекономіки, Державна комісія з

цінних паперів та фондового ринку.

Протягом року.

18. Здійснити відповідно до міжнародних та національних стандартів заходи з метою забезпечення запобігання втраті, викраденню, несанкціонованому знищенню, перекрученню, підробленню, копіюванню інформації, її одержанню і застосуванню за допомогою програмно-технічних засобів та засобів зв'язку.

СБУ, МВС, Державна податкова

адміністрація, Держмитслужба, Державна

комісія з цінних паперів та фондового

ринку, Національний банк.

Протягом року.

19. Посилити контроль за наданням інформації емітентами та особами, які провадять професійну діяльність на ринку цінних паперів, організувати самостійно чи разом з іншими органами проведення перевірки (ревізії) фінансово-господарської діяльності цих емітентів та осіб, а також фондових бірж і саморегулівних організацій.

Державна комісія з цінних паперів та

фондового ринку, Державна податкова

адміністрація.

Протягом року.

20. Вжити заходів до посилення контролю за діяльністю банків та інших фінансових установ, що здійснюють первинний фінансовий контроль, у частині повного та безумовного забезпечення ідентифікації їх клієнтів, які проводять сумнівні та значні операції, своєчасного надання Державному департаменту фінансового моніторингу та відповідним органам згідно із законодавством, яке регулює питання боротьби з організованою злочинністю, інформації про такі операції, зберігання відповідних документів протягом п'яти років.

Національний банк, Державна комісія з

цінних паперів та фондового ринку,

Державна податкова адміністрація,

Держмитслужба, інші центральні органи

виконавчої влади.

Протягом року.

V. Міжнародна співпраця

21. Здійснити заходи щодо налагодження зв'язків з робочими органами відповідних міжнародник організацій та їх інформаційно-аналітичними центрами (Групою з розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей (FATF), Комітетом експертів Ради Європи з питань оцінки заходів проти відмивання грошей (PC-R-EV), Егмонтською групою тощо).

Мінфін.

Протягом року.

22. Провести переговори з Групою з розробки фінансових заходів боротьби з відмиванням грошей (FATF) та Європейською комісією як членом FATF щодо надання Україні цими організаціями відповідних гарантій і компенсацій у зв'язку з можливими негативними наслідками для України застосування нею до Російської Федерації, Угорської Республіки та Держави Ізраїлю заходів згідно із Сорока рекомендаціями цієї Групи ( 1124-2001-п ).

Продовжити роботу, спрямовану на проведення двосторонніх переговорів з урядами Російської Федерації, Угорської Республіки та Держави Ізраїлю з питань усунення можливих негативних наслідків застосування з боку України до цих держав зазначених заходів.

Мінфін, Мін'юст, МЗС.

Перше півріччя.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes