Зовнішня політика Російської Федерації, Детальна інформація

Зовнішня політика Російської Федерації
Тип документу: Курсова
Сторінок: 8
Предмет: Інше
Автор: фелікс
Розмір: 41.2
Скачувань: 2274
:

<

>

B

D

F

H

J

L

N

P

R

T

T

V

X

Z

\

^

`

b

p

r

\x2437\x3800$\x2448\x6000\xE284\x6101\x0324\x1500 і як глава держави представляє Російську Федерацію в міжнародних відносинах.

Рада Федерації і Державна Дума Федеральних Зборів Російської Федерації в рамках своїх конституційних повноважень ведуть законодавчу роботу по забезпеченню зовнішньополітичного курсу Російської Федерації і виконанню її міжнародних зобов'язань.

Рада Безпеки Російської Федерації здійснює підготовку рішень Президента Російської Федерації в області забезпечення міжнародної безпеки і контроль за їх виконанням.

Міністерство закордонних справ Російської Федерації веде роботу з безпосередньої реалізації затвердженого Президентом Російської Федерації зовнішньополітичного курсу.

МЗС Росії здійснює координацію зовнішньополітичної діяльності федеральних органів виконавчої влади і контроль за нею (відповідно до Указу Президента Російської Федерації від 12 березня 1996 р. № 375 "Про координуючу роль Міністерства закордонних справ Російської Федерації в проведенні єдиної зовнішньополітичної лінії Російської Федерації".)

Суб'єкти Російської Федерації розвивають свої міжнародні зв'язки відповідно до Конституції Російської Федерації, Федерального закону "Про координацію міжнародних і зовнішньоекономічних зв'язків суб'єктів Російської Федерації" і іншими законодавчими актами. МЗС Росії й інші федеральні органи виконавчої влади сприяють суб'єктам Російської Федерації в здійсненні ними міжнародного співробітництва при строгому дотриманні суверенітету і територіальної цілісності Російської Федерації.

При підготовці рішень про проведення зовнішньополітичного курсу держави федеральні органи виконавчої влади в міру необхідності взаємодіють з неурядовими організаціями Росії. Більш широке залучення неурядових організацій у сферу зовнішньополітичної діяльності країни відповідає задачі забезпечення максимальної підтримки цивільним суспільством зовнішньої політики держави і здатно внести вклад у її ефективну реалізацію.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes